Black Panther: Wakanda Forever, Black Adam, Samaritan, Shazam! Fury of the Gods si Alte Trailere ale Noilor Filme

Black Panther Wakanda Forever, Black Adam, Samaritan, Shazam Fury of the Gods Trailere Noilor Filme

Black Panther: Wakanda Forever, Black Adam, Samaritan, Shazam! Fury of the Gods sunt cateva dintre cele mai importante filme care sunt pregatite de lansare in cursul urmatoarelor luni, iar mai jos aveti trailerele oficiale publicate, inclusiv un sneek peak de la Comic-Con pentru Black Adam.

Black Panther: Wakanda Forever trailer

În „Black Panther: Wakanda Forever” de la Studiourile Marvel, Regina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje luptă pentru a-și proteja națiunea de intervenții. puterile mondiale în urma morții regelui T’Challa. În cinematografe 11 noiembrie 2022.

Black Adam – Comic-Con Sneak Peek Trailer

De la New Line Cinema, Dwayne Johnson joacă în aventura de acțiune „Black Adam”. Primul lungmetraj care explorează povestea super-eroului DC vine pe marele ecran sub regia lui Jaume Collet-Serra („Croaziera junglei”). La aproape 5.000 de ani după ce i s-a conferit puterile atotputernice ale zeilor antici – și a fost închis la fel de repede – Black Adam (Johnson) este eliberat din mormântul său pământesc, gata să dezlănțuie forma sa unică de dreptate în lumea modernă.

BLONDE – Viata actritei Marylin Monroe

Descoperiți o viață atât cunoscută, cât și necunoscută în acest film plin de imaginație al regizorului Andrew Dominik, care explorează viața complicată a icoanei de la Hollywood Marilyn Monroe. Bazat pe romanul cu același nume al lui Joyce Carol Oates, Blonde, cu Ana de Armas ca Marilyn Monroe, Adrien Brody, Bobby Cannavale, Xavier Samuel și Julianne Nicholson are premiera pe Netflix, 28 septembrie.

SAMARITAN – Trailer cu Sylvester Stallone

Acum 25 de ani, cel mai mare erou din lume a dispărut. Sylvester Stallone joacă în Samaritan, care va veni pe 26 august doar pe Prime Video.

Shazam! Fury of the Gods – trailer oficial

De la New Line Cinema vine „Shazam! Fury of the Gods”, care continuă povestea adolescentului Billy Batson care, după ce recită cuvântul magic „SHAZAM!”, este transformat în alter ego-ul său adult de Super Erou, Shazam.

„Shazam! Fury of the Gods” îi joacă pe membrii distribuției, Zachary Levi („Thor: Ragnarok”), în rolul lui Shazam; Asher Angel („Andi Mack”) ca Billy Batson; Jack Dylan Grazer („It Chapter Two”) în rolul lui Freddy Freeman; Adam Brody („Tânăra promițătoare”) în rolul super-eroului Freddy; Ross Butler („Raya și ultimul dragon”) în rolul super-eroului Eugene.

ME TIME – Trailer cu Kevin Hart

Când un tată care stă acasă se trezește cu ceva timp pentru mine pentru prima dată în ultimii ani, în timp ce soția și copiii lui sunt plecați, reia legătura cu fostul său cel mai bun prieten pentru un weekend sălbatic care aproape îi dă peste cap viața. Urmărește ME TIME cu Kevin Hart, Mark Wahlberg și Regina Hall pe Netflix pe 26 august.