NATO Continua Sa Intareasca Apararea in Flancul Estic al Aliantei

NATO Continua Sa Intareasca Apararea in Flancul Estic al Aliantei

NATO continua sa intareasca flancul estic al aliantei cu tehnica militara care a fost trimisa in Polonia in cursul ultimei saptamani, dar si noi avioane de vanatoare care vor incepe in zilele urmatoare sa desfasoare misiuni de politie aeriana in zona Tarilor Baltice.

NATO continua sa intareasca flancul estic al aliantei din cauza amenintarilor constante care vin din partea Rusiei in aceasta perioada, asa ca vom mai vedea cu siguranta si alte transferuri de tehnica militara in perioada imediat urmatoare.

“Avioanele din #Germania #Ungaria, #Italia se alătură celor din #Cehia în poliția aeriană #NATO Baltică de la 1 august. Într-o perioadă în care securitatea europeană a fost alterată fundamental de războiul #Rusiei din #Ucraina, noi rămâneți vigilenți.

În timpul operațiunii #FortToPort 2022, aproximativ 2.700 de piese de echipamente din Echipa de luptă a Brigăzii 3 blindate din SUA, Divizia 1 Cavalerie, au fost transportate în Polonia, prin portul #Antwerp, #Belgia, ca parte a Națiunii Gazdă. (HNS) acord.”