iOS 16 Dezvaluie Un Secret Major al iPhone 14 Inainte de Lansare

iOS 16 Dezvaluie Secret Major iPhone 14 Inainte Lansare

iOS 16 dezvaluie unul dintre secretele majore ale iPhone 14 inainte de lansarea noii serii de telefoane ale companiei Apple. Versiunile beta ale sistemului de operare contin foarte multe informatii importante cu privire la seria iPhone 14, iar unele dintre ele ne arata faptul ca unele modele ar urma sa vina cu un ecran Always On.

iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max ar putea fi singurele modele din serie care ar putea avea un ecran Always On, desi iOS 16 nu confirma 100% clar acest lucru. E totusi usor de inteles de ce Apple ar dori sa ofere aceasta tehnologie exclusiv in modelele mai scumpe, din moment ce ecranul in sine nu va fi chiar atat de ieftin.

iOS 16 are deja inclus un wallpaper special pentru ecranul Always On din telefoanele iPhone 14, iar o confirmare mai buna decat acesta nu exista. Desi teoretic doar seria iPhone 14 ar urma sa aiba ecrane cu functie Always On, Apple ar testa inclusiv pe modelele din seria iPhone 13 aceasta functionalitate, desi e aproape 100% sigur ca nu o va oferi si pentru ele.

iPhone 14 ar putea avea un ecran cu rata de refresh variabila intre 1Hz si 120Hz, ceea ce ar reduce consumul de energie substantial, si ar permite oferirea unui mod Always On. iOS 16 vine cu noi tipuri de wallpaper-uri de la compania Apple, iar acestea ar fi mai potrivite pentru un ecran Always On, chiar si pe modelele actuale.

iOS 16 este in plin proces de testare acum, iar lansarea sa oficiala ar trebui sa aiba loc undeva pe la jumatatea lunii septembrie. In ceea ce priveste ecranul Always On, functia exista in Apple Watch de cativa ani, si in esenta inseamna ca vom avea pe ecranul iPhone 14 afisate permanent unele informatii, chiar si cand ecranul este bloca.