RCS & RDS: IMPORTANT Anunt Oficial cu Vesti Bune pentru Clientii Romani

RCS & RDS IMPORTANT Anunt Oficial Vesti Bune Clientii Romani

RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din Romania, are milioane de clienti in toata tara, iar un anunt oficial pentru toti dintre ei vine cu vesti foarte de bune despre care ar trebui sa stie inclusiv cei care nu-I folosesc serviciile. Conform informatiilor oficiale publicate de catre ANCOM, in cursul anului 2021 a scazut numarul reclamatiilor inregistrate pentru clientii RCS & RDS cand vine vorba despre serviciile de care beneficiaza.

RCS & RDS are foarte multi clienti in Romania, si o infrastructura vasta pentru serviciile de internet fix care acopera zeci de mii de kilometri de fibra optica, si nu numai, deci e de asteptat sa existe si probleme, dar numarul lor este in scadere. Conform datelor oficiale publicate de catre autoritatile din Romania, in cazul celor de la RCS & RDS se inregistreaza scaderi ale numarului de reclamatii ale clientilor pentru ambele semestre ale anului 2021.

RCS & RDS: IMPORTANT Anunt Oficial cu Vesti Bune pentru Clientii Romani

RCS & RDS inregistreaza scaderi procentuale de sub 10% a numarului de reclamatii per 1000 de conexiuni, si chiar daca vorbim despre o cifra mica in procente, in cifre absolute vorbim despre un numar foarte mare de reclamatii in minus pentru companie. Reducerea numarului plangerilor este un obiectiv pe care nu doar RCS & RDS, ci si ceilalti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania l-au avut, iar toti dintre ei au inregistrat plangeri mai putine.

RCS & RDS nici nu este compania care are cele mai multe plangeri, conform ANCOM, chiar daca este lider detasat pe piata serviciilor de internet fix, cu peste 50% din numarul clientilor, dar cei de la Nextgen au avut reclamatiile cele mai multe atat in 2020, cat si in 2021. Stiti deja ca RCS & RDS investeste sume substantiale in imbunatatirea infrastructurii sale de internet mobil, avand unele dintre cele mai bune servicii de acest gen din Romania.

RCS & RDS va continua, cel mai probabil, sa incerce sa le ofere clientilor imbunatatiri pentru serviciile de internet fix in Romania, iar din moment ce are concurenta mai mare din partea Orange, probabil ca va incerca sa imbunatateasca si calitatea lor in timp.