WhatsApp ofera Control mai mare Oamenilor, Schimbarea Majora din iPhone, Android

WhatsApp ofera Control mare Oamenilor Schimbarea Majora iPhone Android

WhatsApp pentru iPhone si Android trece iar prin modificari foarte importante, iar una facuta in secret probabil ca vine ca o veste buna pentru unii dintre utilizatori, si ca o veste proasta pentru altii, dar ea este in pregatire pentru lansare. Vorbim despre o modificare pe care WhatsApp o face special pentru cei care sunt administratori de grupuri, dar desigur ca impactul va fi mare si pentru cei care sunt parte din grupurile de conversatii.

WhatsApp vrea sa le ofere administratorilor de grupuri mai multa putere asupra continutului care este publicat in cadrul grupurilor de conversatii de catre oameni, iar in baza acestei idei va fi integrata optiunea de a sterge mesajele pentru toata lumea. Cei de la WhatsApp vor sa le ofere administratorilor grupurilor de conversatii mai mult control asupra modului in care modereaza conversatiile, iar aceasta schimbare trebuia sa vina de acum cativa ani.

WhatsApp va include noi functii speciale de moderare a grupurilor

Aplicatia le va permite administratorilor de grupuri sa stearga anumite mesaje din grupurile de conversatii, astfel incat ele nu vor mai f vizibile pentru niciuna dintre persoanele care face parte din respectiva conversatie. Practic, daca cineva publica un mesaj care n-ar trebui sa fie vizibil pentru restul oamenilor dintr-o conversatie de pe WhatsApp, atunci un administrator va putea sa stearga mesajul, dar deocamdata nu se stie dupa ce perioada de timp.

WhatsApp ofera Control mare Oamenilor Schimbarea Majora iPhone Android moderare conversatii

WhatsApp a fost foarte aspru criticata de-a lungul anilor pentru refuzul de a implementa optiuni de acest gen, in special in perioada in care pandemia de Coronavirus avea atat de multe necunoscute, iar platforma era folosita pentru raspandirea de minciuni. Iata ca a fost nevoie de peste 2 ani de zile pentru ca WhatsApp sa implementeze in sfarsit functii care sa le permita administratorilor de grupuri sa controleze mai bine ceea ce se intampla in ele, chiar daca parte destul de tarziu.

Nu se stie deocamdata cand anume va fi lansata in mod oficial aceasta functionalitate, avand in vedere ca ea este testata inca de anul trecut, si abia e oferita unor utilizatori ai versiunii beta a aplicatiei, deci trebuie sa mai avem rabdare pana cand ea va fi lansata oficial.