Netflix: Anuntul OFICIAL cu o Decizie care ii Bucura pe Multi Abonati

Netflix Anuntul OFICIAL Decizie Bucura Multi Abonati

Netflix a confirmat in mod oficial o decizie extrem de importanta pe care, probabil, ca unii dintre abonatii din intreaga lume asteptau cu nerabdare sa o auda de la compania americana acum, iar in baza ei aflam ca filmul The Gray Man urmeaza sa aiba si o continuare, sau cel putin una, daca e sa ne luam dupa primele informatii.

Netflix intentioneaza sa transforme The Gray Man intr-o franciza, astfel ca are deja in dezvoltare continuarea filmului pe care l-a lansat cu nu foarte multe zile in urma, iar desigur ca Ryan Gosling si fratii Russo vor face parte din echipa care va aduce in platforma de streaming video la cerere urmatoarea pelicula foarte importanta.

Netflix nu a oferit deocamdata vreo informatie cu privire la momentul in care ar putea lansa continuarea pentru primul The Gray Man, insa avand in vedere ca ea edeja in plin proces de dezvoltare inainte de a intra in productie, ne putem astepta sa o vedem cel mai devreme anul viitor, daca nu chiar mai tarziu decat atat.

Netflix: Anuntul OFICIAL cu o Decizie care ii Bucura pe Multi Abonati

Netflix va lansa deasemenea si un alt film bazat pe The Gray Man, iar scenaristi vor fi oamenii care au lucrat la filmele din seria Deadpool, deci ne putem astepta atat la foarte multa actiune, cat si la o poveste care sa fie presarata cu foarte multe momente comice, dar asta nu mai e o surpriza cu privire la platforma de streaming.

Decizia din spatele crearii unei continuari pentru The Gray Man, dar si a unui alt titlu bazat pe poveste, vine dupa ce Netflix a vazut cat de mare a fost succesul filmului sau dupa ce a fost lansat in cadrul platformei de streaming video la cerere, deci oamenii au asteptat cu nerabdare sa vada ceea ce a fost creat.

“Reacția publicului la The Grey Man a fost absolut fenomenala. Apreciem atât de mult entuziasmul pe care fanii din întreaga lume l-au avut pentru acest film. Cu atât de multe personaje uimitoare în film, ne-am propus întotdeauna ca Omul Gri să facă parte dintr-un univers extins și suntem încântați că Netflix anunță o continuare cu Ryan, precum și un al doilea scenariu pe care îl vom face. încântat să vorbesc despre asta în curând.”

Netflix mai are si alte titluri foarte interesante in plin proces de pregatire pentru lansare pentru abonatii din intreaga lume, si desigur ca asteptarile sunt foarte mari inclusiv de la ceea ce va veni, insa exista sanse foarte mici sa fim dezamagiti de ceea ce va lansa compania pentru noi toti in viitorul apropiat.