WhatsApp: OFICIALA Informare Transmisa Oamenilor cu iPhone si Android

WhatsApp OFICIALA Informare Transmisa Oamenilor iPhone Android

WhatsApp a publicat o noua informare oficiala pentru cele peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, iar asta pentru ca incearca sa le aduca in atentie o functie foarte importanta. Stiti deja de ceva vreme ca WhatsApp ne ofera posibilitatea de a trimite mesaje care dispar dupa o anumita perioada de timp de la care au fost expediate.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate de ceva vreme pentru utilizatorii care folosesc aplicatia de pe telefoanele iPhone si Android in intreaga lume. Scopul sau este de a securiza conversatiile pe care le facem de pe telefoane, o veste foarte buna, iar clipul video de mai jos ne arata putin din ceea ce putem face multumita ei.

Aceasta functionalitate este apreciata de catre foarte multa lume de ceva vreme, insa cei de la WhatsApp o privesc drept una extrem de importanta pentru siguranta conversatiilor. Compania pune accent pe faptul ca daca utilizam aceasta functie, informatiile se sterg automat din mesaje cand expira perioada de timp setata de noi, deci nimeni nu le va mai putea vedea in viitor.

WhatsApp: OFICIALA Informare Transmisa Oamenilor cu iPhone si Android

WhatsApp a gandit aceasta functie pentru a intari securitatea aplicatiei sale, insa recent a decis sa implementeze o alta care sa ne permita sa pastram mesajele trimise in acest mod. Practic, chiar daca am trimis mesaje care au o anumita perioada de valabilitate setata, vom putea sa decidem sa le pastram fara ca ele sa mai expire, anuland practic ideea de securitate.

Schimbarea are la baza ideea ca unii oameni ar putea dori sa pastreze mesajele pe care le-au trimis cu o perioada limitata de valabilitate, iar asta pentru ca e posibil sa fi gresit initial. Pentru unii poate ca functia este una utila, insa ideea de mesaje care dispar si ideea de a pastra mesajele care dispar se cam bat cap in cap, chiar daca fiecare are utilitatea ei.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate pentru toti utilizatorii din intreaga lume, daca aveti cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru iPhone si Android instalate in telefoane. Viitoarea functie care va permite pastrarea mesajelor care trebuiau sa expire va fi deasemenea oferita pentru toata lumea, doar ca nu se stie foarte clar cand anume va fi disponibila in mod oficial.