LIDL Romania iti Face Vara mai Buna, ce Ofera GRATUIT Chiar Acum

LIDL Romania Face Vara Buna Ofera GRATUIT Chiar Acum

LIDL Romania vrea sa le faca tuturor clientilor vara mult mai buna cu ceea ce a decis sa ofere gratuit clientilor in momentul de fata, si oricine trebuie sa stie tot. Vorbim despre o serie de premii pe care cei de la LIDL Romania le ofera pentru romanii din toata tara in momentul de fata, si nu trebuie sa faceti mare lucru pentru a obtine premiile.

LIDL Romania a decis ca in plina vara sa-i recompenseze pe romanii care cumpara inghetata pe care o vinde in magazine, si totul a inceput chiar de luni. Vorbim despre o promotie speciala care este desfasurata prin intermediul LIDL Plus, binecunoscuta platforma de oferte pe care compania a creat-o pentru a ii rasplati pe clientii fideli.

Daca alegeti sa cumparati inghetata de minim 15 LEI din oricare dintre magazinele LIDL, si scanati cardul LIDL Plus, la casa de marcat, atunci ati facut primul pas spre castig. Trebuie mai apoi sa confirmati si in aplicatia LIDL PLus inscrierea in cadrul acestei promotii speciale, iar asa intrat in cursa pentru castigarea premiilor de mai jos.

LIDL Romania iti face vara mai buna cu gratuitati pe masura

LIDL Romania le ofera romanilor in mod gratuit 3 biciclete pliabile, 100 de cupoane de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, utilizabile prin LIDL Plus, dar si 5 Xiaomi Smart Air Purifier 4. Oricare dintre romanii care au LIDL Plus se pot inscrie la aceasta promotie, si pot castiga oricare dintre premiile care sunt oferite de catre companie.

Compania stie foarte bine ca exista foarte multi romani dornici sa profite de promotiile de acest gen in Romania in momentul de fata, asa ca de aceea le tot ofera. Pentru a va face un card LIDL Plus trebuie doar sa cereri informatii in oricare dintre magazinele din toata tara, procedura in sine fiind una cat se poate de simpla, in final.

LIDL Romania nu impune restrictii in ceea ce priveste tipurile de inghetata care trebuie cumparate din magazinele sale din toata tara, deci aici aveti libertate. Exista totusi in cazul Gelatelli o alta promotie aflata in plina derulare, deci puteti sa va inscrieti la ambele pentru a castiga premiile care sunt oferite.

LIDL Romania deruleaza aceasta campanie promotionala pana in ziua de 28 august, asa ca aveti suficient timp la dispozitie pentru a castiga oricare dintre premiile care sunt disponibile in momentul de fata.