NASA AVERTIZEAZA Toata Omenirea, Milioane de Oameni sunt in Pericol

NASA AVERTIZEAZA Toata Omenirea Milioane Oameni Pericol

NASA avertizeaza foarte serios toata omenirea, si spune ca sute de milioane de oameni sunt in pericol in momentul de fata pe intreaga planeta, iar asta din cauza faptului ca Pamantul inregistreaza temperaturi extrem de ridicate. Cei de la NASA au facut si un clip video in care ne arata cat de ridicate sunt temperaturile in diverse zone de pe glob, ele depasind 30 de grade Celsius in mai toata planeta in luna iulie, dar exista zone unde au depasit serios si valoarea de 40 de grade.

NASA a creat animatia de mai jos pentru a ne arata cum s-au manifestat temperaturile pe Pamant in cursul lunii iulie, si puteti vedea cat de extrema a fost vremea in diverse regiuni. Pe 19 iulie in Marea Britanie s-a inregistrat cea mai calduroasa zi din istoria tarii, 40 de grade Celsiusi fiind masurate acolo, asta in timp ce Europa si Asia s-au “topit” din cauza temperaturilor foarte ridicate pe care NASA le-a monitorizat deasemenea cu foarte mare atentie.

NASA AVERTIZEAZA Toata Omenirea, Milioane de Oameni sunt in Pericol

NASA ne avertizeaza ca aceste temperaturi au pus doar in SUA peste 150 de milioane de oameni sub avertizari de caldura extrema, insa realitatea este ca multe sute de milioane de persoane au resimtit efectele serioase ale caniculei. In SUA s-au inregistrat temperaturi si de 46 de grade Celsius in anumite zone, temperatura resimtita ajungand la 49 de grade, iar NASA spune ca vor mai urma zile extrem de calduroase, in Romania fiind deja resimtite de catre noi.

Caldura extrema pe care o inregistreaza diverse zone de pe Pamant este ceva ce NASA monitorizeaza indeaproape, si ceva ce spune ca s-ar putea inrautati serios in cursul urmatorilor ani, din pacate. Avand in vedere ca toate avertizarile privind efectele negative ale schimbarilor climatice au fost ignorate de catre foarte multi oameni, imaginile publicate de catre NASA ne arata doar spre ce se indreapta omenirea in momentul de fata, fara a se sti daca acest curs va putea fi schimbat.

NASA va mai publica cu siguranta informari de acest gen, cu imagini la fel de dure privind situatia prin care trece omenirea, insa e greu de spus daca ele vor schimba ceva din punct de vedere al perceptiei oamenilor.