Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala, ce da GRATUIT ca sa-ti faca Vara mai Frumoasa

Raiffeisen Bank Decizia Oficiala GRATUIT faca Vara mai Frumoasa

Raiffeisen Bank ii surprinde pe clientii din toata Romania cu un anunt special prin care le anunta ce ofera gratuit chiar in acest moment, si vorbim despre vesti extrem de bune care ii vizeaza pe cei care-i folosesc serviciile acum. Conform mesajului oficial de mai jos, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a primi gratuit un voucher de cumparaturi la eMAG in valoare de pana la 3.000 de LEI fara sa faca prea multe.

Raiffeisen Bank a gandit aceasta promotie speciala exclusiv pentru clientii care au un card de cumparaturi emis de catre banca, astfel ca numai ei pot avea sansa de a primi gratuit acest voucher cu valoare surprinzator de mare, in final. Raiffeisen Bank ne spune ca valoarea premiului poate varia intre 1.000 si 3.000 de LEI in functie de numarul de plati pe care clientii le fac in momentul in care isi folosesc cardurile de cumparaturi in mod obisnuit.

Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala, ce da GRATUIT ca sa-ti faca Vara mai Frumoasa

Raiffeisen Bank spune ca pentru o plata se ofera un voucher de cumparaturi in valoare de 1.000 de LEI, insa pentru 2 plati se ofera un voucher de cumparaturi de 2.000 de LEI la victorie, iar la 3 plati se ofera un voucher in valoare de 3.000 de LEI. Avand in vedere ca vorbim despre plati facute direct cu cardurile de cumparaturi de catre noi, in momentul realizarii intram in mod automat in cursa pentru a castiga premiul care este oferit de catre Raiffeisen Bank.

Un singur voucher in valoare de 1.000 LEI – 3.000 de LEI este oferit de catre Raiffeisen Bank pentru clientii din toata Romania, astfel ca nu trebuie decat sa faceti plati pentru a fi siguri ca intrati in cursa pentru a castiga premiul care este disponibil. Nu conteaza unde anume faceti platile cu cardul de cumparaturi pe care Raiffeisen Bank vi-l ofera, asa ca nu trebie decat sa cumparati ceea ce va doriti, si veti fi automat inscrisi in aceasta promotie speciala derulata.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru a sti ceea ce trebuie sa facem, si cum sa ne bucuram de aceast apromotie speciala care este derulata in momentul de fata in Romania pentru oricare dintre clientii care au carduri de cumparaturi.