CEC Bank isi AVERTIZEAZA Toti Clientii Privind un Pericol foarte Serios

CEC Bank AVERTIZEAZA Toti Clientii Pericol Serios

CEC Bank a emis pentru toti clientii din Romania o avertizare extrem de serioasa cu privire la un pericol real despre care trebuie sa stie toata lumea, iar asta pentru ca el poate genera probleme uriase. Puteti vedea mai jos noua informare a celor de la CEC Bank cu privire la atacurile de tip phishing care sunt in plina desfasurare in Romania in momentul de fata, scopul fiind de a ne ajuta sa intelegem cat de bine trebuie sa ne protejam impotriva celor care vor sa ne faca rau.

CEC Bank prezinta si un mesaj care ar trebui sa semene cu unele dintre cele pe care le primesc oamenii de la entitati necunoscute ale carui singur scop este de a ne deposeda de banii pe care-I avem in conturile noastre bancare. Din pacate, atacurile de acest gen sunt in plina desfasurare de ceva vreme, si e posibil ca unii dintre clientii CEC Bank sa fi avut de suferit de pe urma problemelor foarte serioase generate de phishing.

CEC Bank isi AVERTIZEAZA Toti Clientii Privind un Pericol foarte Serios

CEC Bank le spune tuturor clientilor ca indiferent ce fel de actualizari face pentru aplicatiile sale de mobile banking, ele sunt comunicate si oficial oamenilor, astfel incat ei sa stie ce se intampla, si la ce sa se astepte cand vine vorba despre ele. Mai mult decat atat, CEC Bank nu blocheaza accesul clientilor la functionalitatile aplicatiilor de mobile banking daca ei nu-si actualizeaza aplicatiile la cea mai recenta versiune, si asta ar trebui sa stie oricine.

CEC Bank ne cere sa fim extrem de vigilenti, iar in momentul in care primim un mesaj precum cel din mesajul de mai sus, ar trebui sa ne uitam cu mare atentie la ceea ce scrie in el pentru a nu risca sa fim pacaliti de hackeri. In cazul in care se intampla acest lucru, ar trebui sa anuntam imediat CEC Bank pentru a se lua masuri impotriva celor care vor sa ne faca rau, si e important ca acest lucru sa se intample pentru ca lumea sa afle despre problemele de acest gen.

CEC Bank are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la protectia impotriva atacurilor de tip phishing, si e important sa va informati pentru a nu ajunge in situatia de a ramane fara banii pe care-I aveti in conturile voastre.