BCR Romania: Mesajul OFICIAL pentru Clienti, ce Nu Stiau foarte Multi

BCR Romania Mesajul OFICIAL Clienti Nu Stiau foarte Multi

BCR Romania le transmite un mesaj oficial foarte important clientilor din toata Romania in momentul de fata, unul care are menirea de a le aduce in atentie ceva ce foarte multi nu stiau, din pacate. Mai exact, cei de la BCR Romania ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a folosi aplicatia de mobile banking pentru a face rapid programari pentru a ajunge in oricare dintre sucursalele din Romania pentru orice avem nevoie.

BCR Romania vrea sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o experienta mai buna cand vine vorba despre serviciile pe care le ofera, fie ca este vorba despre cele online, sau offline. Posibilitatea de a face o programare direct de pe telefon pentru a merge in oricare dintre sucursalele BCR Romania este ceva foarte util pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca banca ofera de multa vreme optiunea de a programa vizitele in agentii.

BCR Romania: Mesajul OFICIAL pentru Clienti, ce Nu Stiau foarte Multi

BCR Romania a impus pentru o anumita perioada de timp vizitarea sucursalelor sale doar cu programare prealabila, insa acum nu mai vorbim despre o obligatie, ci despre o facilitate oferita de banca. Programarea unei vizite la orice agentie BCR Romania va asigura de faptul ca atunci cand ajungeti, va exista un angajat care sa se ocupe de solicitarea voastra, exact pentru ceea ce ati ales in cadrul aplicatiei ca veti nevoie sa fiti ajutati.

BCR Romania nu este singura banca de la care vedem un serviciu de acest gen pentru clientii din toata Romania, celelalte oferind deasemenea posibilitatea de a profita de acest sistem. Ideea in sine este una extrem de buna, iar asta pentru ca multumita acestui serviciu pe care BCR Romania il are, ne usuram viata, si totul direct de pe telefon, ceva ce ar trebui sa vedem si de la alte companii care ofera diverse tipuri de servicii pentru clientii proprii.

BCR Romania are pe website-ul sau, dar si in cadrul aplicatiei mobile, mai multe detalii cu privire la acest sistem, asa ca daca sunteti interesati de el, trebuie doar sa descoperiti informatiile de acolo.