Huawei Mate 50 Pro este Aruncat in LUPTA Cu iPhone 14 cu o Premiera Impresionanta

Huawei Mate 50 Pro Aruncat LUPTA iPhone 14 Premiera Impresionanta

Huawei Mate 50 Pro va fi aruncat in lupta cu iPhone 14 de catre compania Huawei, si va veni cu o premiera importanta pentru lumea smartphone, ceva ce va surprinde, cel mai probabil, destul de multa lume, avand in vedere situatia Huawei. Conform unor informatii venite din China, se pare ca Huawei Mate 50 Pro va fi lansat in toamna acestui an de catre Huawei cu o camera XMAGE, o premiera pentru lumea telefoanelor mobile.

Huawei Mate 50 Pro va fi urmatorul flagship cu care Huawei va incerca sa “atace” piata smartphone, si desigur ca iPhone 14 va fi principalul sau concurent pe final de an, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S23 va fi lansat abia in prima parte a anului viitor. Renuntand la colaborarea cu Leica, cei de la Huawei au fost nevoiti sa gaseasca alternative pe partea de camere pentru telefoane, iar in cazul Huawei Mate 50 Pro am putea asista la o revolutie, din nou.

Huawei Mate 50 Pro este Aruncat in LUPTA Cu iPhone 14 cu o Premiera Impresionanta

Huawei Mate 50 Pro ar putea ajuta Huawei sa isi si recastige titlul de producatorul de smartphone-uri care are telefoanele cu cele mai bune camare, acesta fiind detinut acum de catre Honor, o fosta divizie a Huawei, care teoretic e detinuta de alta companie. Cat de bune vor fi camerele XMAGE nu se stie inca, dar probabil ca Huawei Mate 50 Pro va fi gandit pentru a face poze de foarte buna calitate pentru a le oferi clientilor experienta pe care o asteapta.

Huawei Mate 50 Pro Aruncat LUPTA iPhone 14 Premiera Impresionanta xmage

Huawei Mate 50 Pro va veni, desigur, si cu alte schimbari importante pe partea de componente interne, atat in ceea ce priveste procesorul, sau bateria, cat si in ceea ce priveste ecranul, mediul de stocare, memoria RAM, si nu doar atat. Huawei Mate 50 Pro vine cu o intarziere foarte mare in raport cu ceea ce intentiona sa faca Huawei vis-à-vis de aceasta lansare, asa ca probabil va avea si noutati care sa fie pe masura asteptarilor.

Huawei Mate 50 Pro ar trebui sa fie dezvaluit in toamna acestui an, cel mai probabil prin octombrie, iar lansarea ar putea avea loc in luna noiembrie, asa cum s-a mai intamplat si in trecut cu alte lansari similare pregatite de catre compania Huawei.