Telekom: Serviciul SPECIAL pe care il Ofera Clientilor din Romania

Telekom Serviciul SPECIAL Ofera Clientilor Romania

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, le ofera clientilor din toata tara un serviciul special despre care putini dintre romani stiu, dar care se dovedeste a fi unul important. Mai exact, cei de la Telekom le ofera clientilor posibilitatea de a isi proteja dispozitivele mobile, si conexiunile de internet, folosind Norton Mobile Security si Mobile NetSecurity, ambele fiind gandite pentru a ne proteja impotriva amenintarilor cibernetice.

Telekom le ofera romanilor de ceva vreme acces la acest serviciu special in Romania, si destui oameni stiu despre existenta lui, astfel ca n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare faptul ca inca este disponibil. Oferot la pretul de doar 1.5 euro pe luna, sau doar 9 LEI, acest serviciu are capacitatea de a ne ajuta sa beneficiem de o experienta lipsita de griji atunci cand folosim internetul pe telefoanele cu sistem de operare Android, sau pe alte dispozitive care permit folosirea serviciului.

Telekom: Serviciul SPECIAL pe care il Ofera Clientilor din Romania

Telekom a colaborat in trecut inclusiv cu cei de la Kaspersky pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de securitate cand navigheaza pe internet, iar acum colaboreaza cu Norton. Conform celor de la Telekom, acest sistem are menirea de a ne proteja impotriva virusilor, a malware-ului, dar chiar si a furtului de identitate, ceva ce se intampla, din pacate, extrem de des in momentul de fata, si ceva cu care se confrunta foarte multa lume.

Telekom Serviciul SPECIAL Ofera Clientilor Romania Norton securitate

Telekom lucreaza cu Norton probabil si pentru ca sistemele de securitate ale acestei companii sunt gandite pentru a oferi protectie avansata pentru clienti, si v-am vorbit inclusiv intr-un review dedicat despre metodele utilizate de ea. Norton are unele dintre cele mai avansate sisteme de protectie pentru clientii care sunt interesati sa profite de ele, si e bine sa nu le ignorati pentru ca va pot oferi posibilitatea de a va bucura de siguranta cand navigati pe internet, si nu numai.

Telekom are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ofera pe partea de securitate impreuna cu cei de la Norton, asa ca puteti merge acolo pentru a afla mai multe informatii.