Facebook Messenger: TRUCUL de care Nu ai Stiut pentru iPhone si Android

Facebook Messenger TRUCUL care Nu Stiut iPhone Android

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari si mai importante platforme de mesagerie din intreaga lume, cu peste 1 miliard de utilizatori activi la nivel global acum. Avand in vedere numarul mare de oameni care folosesc Facebook Messenger, aplicatiile pentru iPhone si Android au o varietate de functii extrem de interesante implementate.

Facebook Messenger are printre functiile disponibile si un truc extrem de util in baza caruia ne putem ascunde activitatea in cadrul platformei de mesagerie, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta. Vorbim despre o sectiune speciala in cadrul aplicatiei care ne ofera posibilitatea de a dezactiva indicatorul de activitate in cadrul platformei de mesagerie.

Facebook Messenger ne permite sa activam, sau sa dezactivam rapid, aceasta functionalitate, iar de indata ce ea e inactiva, nimeni nu va mai vedea daca suntem activi in retea, sau nu. Ideea este una foarte buna si similara cu ceea ce se ofera in cadrul WhatsApp in momentul de fata, totul pentru ca noi sa avem o experienta cat mai buna.

Facebook Messenger: TRUCUL de care Nu ai Stiut pentru iPhone si Android

Daca dezactivam acest sistem, ne asiguram de faptul ca devenim invizibili pentru mai toata lumea care ne are in lista de prieteni in cadrul platformei de mesagerie. Facebook Messenger ne va permite sa vedem in continuare statusurile altor persoane in cadrul platformei, spre deosebire de WhatsApp, care nu are aceasta facilitate integrata.

Facebook Messenger TRUCUL care Nu Stiut iPhone Android dezactivare activitate

Facebook Messenger are implementata aceasta functionalitate de foarte multa vreme pentru iPhone si Android, doar ca nu toata lumea stie despre existenta ei, ceva ce nu e surprinzator. Daca vreti sa stati departe de ochii prietenilor, sau a necunoscutilor, atunci aceasta functionalitate este extrem de utila, si merita sa o aveti in vedere.

Avand in vedere ca functia in sine este disponibila de foarte multa vreme in cadrul Facebook Messenger, cam toata lumea ar trebui sa o aiba activa. Asta inseamna ca nu ar trebui sa prea conteze ce versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android aveti instalata, deoarece ar trebui sa puteti deveni invizibili in cadrul platformei de mesagerie.