LIDL Romania: Surprizele Oficiale, ce da GRATUIT Clientilor in Romania

LIDL Romania Surprizele Oficiale GRATUIT Clientilor Romania

LIDL Romania are vesti grozave pentru toti clientii din tara in momentul de fata, vesti despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca aflam ce anume ne da gratuit chiar in acest moment. Vorbim despre o decizie a celor de la LIDL Romania de a ii surprinde pe clientii din toata tara cu o serie de premii speciale oferite in cadrul unei promotii care are in centru produsele pentru animalele de companie, ceva ce nu vine tocmai ca o surpriza extrem de mare.

LIDL Romania pune in centru produsele de la Coshida, cele care trebuie cumparate de catre clienti pentru a putea participa la aceasta promotie speciala care este derulata in Romania in momentul de fata. LIDL Romania ofera drept premii in cadrul acestui concurs un aspirator vertical, 5 hranitoare automate pentru animale, sau 10 boluri ceramice pentru animalele de companie si stapani, deci vorbim despre o gama variata de premii foarte interesante.

LIDL Romania: Surprizele Oficiale, ce da GRATUIT Clientilor in Romania

LIDL Romania le cere tuturor romanilor din tara sa mearga in oricare dintre magazinele sale si sa cumpere produse in valoare de 70 de LEI, dar sa includa printre ele si cel putin unul din gamele Orlando si Coshida. Dupa ce facem achizitia produselor dorite, trebuie sa accesam website-ul celor de la LIDL Romania si sa ne inscriem pentru a putea participa la aceasta promotie, iar asta pentru ca nu se face in mod automat inscrierea, asa cum ati purea crede.

LIDL Romania Surprizele Oficiale GRATUIT Clientilor Romania orlando coshida

LIDL Romania nu e la prima promotie speciala care este derulata in momentul de fata in Romania, iar asta pentru ca a mai avut in trecut promotii speciale de acest gen, dar cu alte premii gratuite. La fel ca si in celelalte situatii, si acum cei de la LIDL Romania le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de premii speciale pentru cumparaturile pe care le fac, totul fiind oferit gratuit de catre compania romaneasca in perioada urmatoare pentru toti romanii.

LIDL Romania mai desfasoara si alte promotii speciale pentru toti clientii din toata tara in aceasta perioada, asa ca veti gasi pe website-ul sau mai multe informatii despre care ar trebui sa stiti acum.