Microsoft face Schimbari MAJORE in Windows 11, Cand Ajung in Calculatoare

Microsoft face Schimbari MAJORE Windows 11 Cand Ajung Calculatoare

Microsoft lucreaza foarte intens la o noua schimbare majora pentru Windows 11 si calculatoarele din intreaga lume, ea fiind asteptata de catre foarte multe persoane, iar conform companiei, asteptarea va fi una de scurta durata. Cei de la Microsoft au anuntat in mod oficial faptul ca versiunea 22H2 a Windows 11 a intrat in testare in Preview Channel pentru toti cei care fac parte din acest program si sunt interesati de toate noutatile.

Windows 11 a fost lansat anul trecut de catre compania Microsoft, iar versiunea 22H1 a fost lansata deja, astfel ca 22H2 este in plina pregatire pentru lansare, dar va fi nevoie de rabdare pentru ca ea sa ajuna la utilizatorii din intreaga lume. Vorbim despre una dintre cele mai importante actualizari pentru Windows 11 pe care Microsoft vrea sa le lanseze in cursul anului 2022 pentru utilizatorii din intreaga lume, ea urmand a aduce o serie de noutati majore.

Microsoft pregateste lansarea Windows 11 22H2 in toamna

Microsoft a implementat in Windows 11 una dintre cele mai mari schimbari pentru sistemele sale de operare de pana acum, protectie impotriva ransomware-ului, o problema extrem de mare care afecteaza un numar foarte mare de oameni. In mod normal e nevoie de o solutie antivirus separata pentru Windows in ideea de a avea protectie impotriva acestor tipuri de atacuri, insa iata ca acum Microsoft decide sa implementeze totul in mod nativ.

Windows 11 are deasemenea in versiunea 22H2 implementat Game Pass Widget cu informatii despre jocurile pentru PC-uri care sunt lansate in magazinul online al platformei, noutatile pentru jocurile existente, si ce jocuri vor disparea. Separat de asta, Windows 11 are rezolvata si o problema din cauza careia Windows Explorer se inchidea in mod inopinat cand accesam anumite tipuri de fisiere, iar in plus exista si rezolvari pentru alte 14 tipuri de probleme.

Microsoft va lansa versiunae 22H2 a Windows 11 in cursul acestei toamne, cu asteptari foarte mari din partea utilizatorilor, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie 100% pregatit pentru a ne fi oferit in mod oficial de catre companie.