The Witcher Lupta in Ucraina! VIDEO cu Inventia Uimitoare a Ucrainienilor care Distruge Armata Rusa

The Witcher Lupta Ucraina VIDEO Inventia Uimitoare Ucrainienilor Distruge Armata Rusa

The Witcher nu este doar celebrul serial cu care Netflix a cucerit intreaga lume, ci este deasemenea si denumirea pe care un sistem de rachete pe care armata ucraineana il foloseste in momentul de fata pentru a ataca diverse pozitii ale armatei ruse, el fiind facut de catre armata ucraineana in orasul Krivoy Rog, si puteti vedea mai jos cum arata.

Puteti vedea ca The Witcher are dimensiuni mai mici decat sistemele HIMARS, sau Buk, dar cu toate acestea este capabil sa lanseze rachete impotriva armatei ruse, iar ele cel mai probabil produc si distrugeri insemnate invadatorilor care au ocupate zone tot mai mari din Ucraina in ultimele saptamani de razboi.

The Witcher poate fi deplasat mult mai usor decat un sistem normal de lansare a rachetelor, iar asta pentru ca are dimensiuni mai mici si poate fi amplasat in zone in care poate fi ascuns mai usor, dar dupa cum se vede, este capabil sa lanseze rachete care au dimensiuni mai mici, decie ele pot provoca si distrugeri mai mici.

“Ei bine, orci, ardeți de vii, creaturi! „The Witcher”, fabricat la Kryvyi Rih datorită șefului Administrației Militare Oleksandr Vilkul, este deja în acțiune în „Sectorul de dreapta” al Forțelor Armate ale Ucrainei în direcția noastră de front.” a declarat Victoria Tretiak, adjunctul administratiei militare din Krivoy Rog.