DACIA Impresioneaza, Anuntul care Arata cat de Importanta este in Europa

DACIA Impresioneaza Anuntul care Arata cat Importanta Europa

DACIA, cel mai mare producator de automobile din Romania, are o gama foarte variata de masini cu care a cucerit nu doar piata din Europa, ci si alte piete de pe glob, iar succesul sau ramane unul de invidiat pentru foarte multe companii. Conform celor mai recente informatii cu privire la vanzarile de masini din prima jumatate a anului 2022, DACIA a inregistrat o crestere in vanzari, ceea ce o pozitioneaza si pe un loc mai bun la nivel european.

Conform datelor furnizate de catre compania DACIA, in primele 6 luni din 2022, ea a vandut in Europa nu mai putin de 223.983 de masini din toata gama pe care o are in momentul de fata, vasta majoritate in afara Romaniei, asa cum e si normal. De la Duster si pana la Spring, cei de la DACIA au inregistrat vanzari foarte bune pentru modelele pe care le au, iar asta le-a adus o pozitionare mai buna in topul producatorilor in Europa.

DACIA Impresioneaza, Anuntul care Arata cat de Importanta este in Europa

DACIA se plaseaza pe locul 13 in topul vanzarilor de masini in Europa, in crestere cu 3 locuri fata de aceeasi perioada a anului trecut, succes care poate fi atribuit intr-o foarte mare masura modelelor Sandero si Duster, care sunt foarte populare. In segmentul masinilor electrice, Spring s-a bucurat de vanzari surprinzator de bune, ceea ce desigur ca a plasat DACIA intr-o zona de elita a producatorilor de automobile care au masini electrice.

Vanzarile din primele 6 luni ale anului 2022 au ajutat compania romaneasca sa se plaseze mult mai bine decat Seat, Fiat, Citroen, Volvo, sau Nissan, diferenta nefiind foarte mare nici fata de Opel, sau Skoda, care au totusi masini mai scumpe. DACIA castiga foarte multi clienti multumita faptului ca are masini suficient de ieftine care ofera si destule in banii care sunt platiti pentru ele, iar de aici vin o buna parte dintre vanzarile anuale inregistrate.

DACIA va continua cu siguranta sa inregistreze vanzari foarte bune in Europa in urmatoarele luni, iar asta pentru ca are modele care sunt dorite, si pregateste deasemenea noi modele care aduc si mai multe noutati pe care clientii le doresc.