Lansarea iPhone 14 se Apropie, ce Face Apple Inainte de Toamna

Lansarea iPhone 14 Apropie Face Apple Inainte Toamna

iPhone 14 se apropie cu pasi repezi de lansare, compania Apple pregatind de aproximativ 1 an de zile acest moment, iar asteptarile sunt foarte mari in ceea ce priveste noa serie de telefoane, iar asta pentru ca ea va intra in concurenta cu multe modele de la Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, OnePlus, Honor, etc.

Lansarea iPhone 14 va decurge conform planului, conform analistului Ming-Chi Kuo, unul dintre cei mai cunoscuti care urmareste activitatea anuala a companiei Apple, acesta afirmand ca nu exista intarzieri in productia noilor modele de telefoane, in ciuda tensiunilor dintre SUA si China din aceasta perioada.

Partenerii Apple din China se pregatesc pentru a incepe productia ls cara industriala a iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iar daca este sa ne uitam la ceea ce s-a intampalt in anii trecuti, atunci e de asteptat ca procesul sa fie initiat in cursul lunii august, foarte aproape de finalul ei.

Prezentarea iPhone 14 ar trebui sa aiba totusi loc in cursul lunii septembrie, cel mai probabil undeva pe la jumatatea ei, iar lansarea in magazine este asteptata pentru partea a doua a lunii, la aproximativ 9 – 10 zile distanta de momentul in care noile telefoane vor fi dezvaluite in mod oficial pentru intreaga lume.

“Deși unii investitori s-au îngrijorat recent că programul de producție în masă și de livrare al modelelor iPhone 14 ar putea fi afectat de geopolitică, ultimul meu sondaj indică faptul că în prezent nu există niciun impact asupra lanțului de aprovizionare al modelelor iPhone 14.”