OFICIAL, WhatsApp are Anuntate 3 Schimbari Importante pentru iPhone si Android

OFICIAL WhatsApp Anuntate 3 Schimbari Importante iPhone Android

WhatsApp are anuntate in mod oficial 3 schimbari importante pe care compania Facebook vrea sa le faca in cursul urmatoarelor luni pentru iPhone si Android, iar vestile sunt grozave pentru toata lumea in momentul de fata. Vorbim despre 3 functii pentru WhatsApp anuntate chiar de catre Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei americane, iar despre 2 dintre ele v-am vorbit deja, astfel ca stiti cel mai probabil ceea ce se pregateste.

Mark Zuckerberg a confirmat in mod oficial faptul ca WhatsApp va avea o noua schimbare in baza careia ni se va permite sa parasim grupurile de conversatii din cadrul platformei de mesagerie fara ca alte persoane sa vada acest lucru. Practic, in momentul in care parasim un grup de conversatii din cadrul WhatsApp, doar administratorii vor mai putea vedea acest lucru, aceasta schimbare fiind implementata in cadrul aplicatiilor testate in sistem beta inca de acum cateva luni.

WhatsApp se schimba, anuntul oficial al lui Mark Zuckerberg

Ascunderea activitatii noastre online va fi deasemenea posibila in cadrul WhatsApp multumita unei noi schimbari pentru setarile de securitate pe care aplicatia ni le pune la dispozitie, ceea ce vine ca o veste extrem de buna pentru noi. Mai multe optiuni de control pentru cei care vizualizeaza aceste informatii in cadrul platformei de mesagerie vor fi disponibile incepand din perioada urmatoare pentru noi toti.

WhatsApp implementeaza deasemenea si ceva care este cerut inca din momentul in care sistemul pentru trimiterea de mesaje care dispar a fost lansat, mai exact un sistem care sa blocheze posibilitatea de a face capturi de ecran. Alte aplicatii de mesagerie au implementate asemenea sisteme, chiar daca nu sunt foarte eficiente, insa cei de la WhatsApp par sa fie siguri ca au implementat unul suficient de bun pentru utilizare.

Toate aceste schimbari pentru aplicatie vor fi disponibile in cursul urmatoarelor luni pentru oamenii din intreaga lume care folosesc platforma de pe iPhone si Android, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie oferit in mod oficial.