Functia SPECIALA a WhatsApp, ce va Lansa pentru Telefoanele iPhone si Android

Functia SPECIALA WhatsApp Lansa Telefoanele iPhone Android

WhatsApp va avea in sfarsit o functie speciala extrem de importanta pe care foarte multa lume o cere de ani de zile in cadrul aplicatiei, ea fiind oferita in cadrul altor aplicatii de mesagerie de foarte multa vreme, si e apreciata de multa lume.

Conform lui Mark Zuckerberg, WhatsApp va avea in final pe iPhone si Android o noua functie speciala care va impiedica realizarea de capturi de ecran in cazul mesajelor care sunt trimise pentru a fi vizualizate o singura data.

Dupa cum probabil va imaginati deja, multi oameni folosesc aceasta functie pentru a trimite poze, sau clipuri video, cu ei in diverse ipostaze, uneori nud, alteori facand ceva ce nu ar trebui, etc, iar acum WhatsApp nu blocheaza capturile de ecran facute pentru ele.

Snapchat are de ani de zile o functie de acest gen, care nu poate fi blocata pe iPhone, de exemplu, fara jailbreak, desi pe Android exista posibilitatea de a face usor root si a trece peste aceasta masura.

WhatsApp va bloca in sfarsit capturile de ecran pe iPhone si Android

In cazul WhatsApp functia va fi implementata intr-un mod similar cu cel din Snapchat, astfel ca atunci cand accesati un mesaj care ar trebui sa se stearga dupa prima vizualizare, nu veti putea face o captura de ecran pentru ca veti vedea alerta de mai jos.

Aceasta interfata va fi afisata peste cea normal a aplicatiei WhatsApp, deci nu vom putea salva imaginea care ne-a fost trimisa de catre persoana cu care purtam respectiva conversatie.

Functia SPECIALA WhatsApp Lansa Telefoanele iPhone Android capturi ecran

Mark Zuckerberg nu a dezvaluit cand anume va fi implementata aceasta functionalitate noua in cadrul WhatsApp pentru iPhone si Android, dar din moment ce vedem interfata, e clar ca nu vom avea foarte mult de asteptat.

Desigur ca va fi nevoie de o perioada suficienta de testare a functionalitatii pe iPhone si Android inainte ca ea sa fie lansata si sa fie folosita fara probleme, deci trebuie sa mai avem rabdare pana se intampla asta.

WhatsApp mai are si alte schimbari importante pregatite pentru iPhone si Android, asa ca trebuie doar sa avem rabdare suficienta pentru ca totul sa ne fie oferit in mod oficial, indiferent cat anume ar trebui sa dureze acest lucru, in final.