NASA ne ATENTIONEAZA despre un Asteroid care Ajunge Periculos de Aproape de Pamant

NASA ATENTIONEAZA Asteroid Ajunge Periculos Aproape Pamant

NASA a publicat o noua informare de atentionare pentru intreaga omenire, iar asta pentru ca a descoperit un nou asteroid care se indreapta cu foarte mare viteza spre Pamant, el avand diametru unui avion, adica aproximativ 28 de metri, dar nu asta e periculos. Periculos este faptul ca acest asteroid pe care NASA l-a descoperit indreptandu-se cu foarte mare viteza spre Pamant va trece la o distanta mica fata de planeta noastra, dupa cum puteti vedea si mai jos.

NASA afirma ca asteroidul pe care l-a observat va trece la o distanta de doar 529.000 de kilometri fata de Pamant, adica mai mica de 1.5 ori fata de cea la care luna orbiteaza Pamantul, iar asta genereaza neliniste in randul multor oameni. In mod normal, asteroizii trec la distante de minim cateva milioane de kilometri fata de Pamant, iar NASA descopera destul de rar unii care sa treaca la distante mai mici, insa iata ca se intampla si acest lucru.

NASA ne ATENTIONEAZA despre un Asteroid care Ajunge Periculos de Aproape de Pamant

NASA dezvaluie ca urmatorii 5 asteroizi care vor trece pe langa Pamant se deplaseaza la distante de cel putin aproximativ 8 – 9 ori mai mari fata de cel cu numele de cod 2022 PW, care se va apropia la 529.000 de kilometri fata de planeta. Agentia spatiala americana spune ca 16 august este data la care acest asteroid va ajunge atat de aproape de planeta noastra, iar asta inseamna ca el s-ar putea apropia foarte mult si de luna in deplasarea sa.

In momentul de fata nu exista informatii care sa sugereze faptul ca acest asteroid descoperit de catre NASA ar putea sa loveasca Pamantul, insa cu distante atat de mici, exista intotdeauna pericol pentru ca orice deviatie a traseului, poate trimite roca spre Pamant. Cu un diametru de aproximativ 28 de metri, acest asteroid poate provoca distrugeri insemnate daca ar trece prin atmosfera si ar lovi Pamantul, insa nu exista vreo alerta de acest gen.

NASA ATENTIONEAZA Asteroid Ajunge Periculos Aproape Pamant avion

NASA monitorizeaza cu extrem de mare atentie toti asteroizii care se indreapta spre Pamant, chiar daca uneori e posibil sa nu-I descopere pe toti decat cu cateva zile inainte ca ei sa ajunga langa planeta noastra, dar aici nu e cazul de asa ceva.