Decizia DEDEMAN Anuntata Oficial Tuturor Clientilor din Romania

Decizia DEDEMAN Anuntata Oficial Tuturor Clientilor Romania

DEDEMAN, cel mai mare lant de produse de bricolaj din Romania, a facut un anunt extrem de important despre care trebuie sa stie acum oricare dintre clientii din toata tara, pentru ca sunt vizati de el. Mai exact, cei de la DEDEMAN i-au anuntat pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca in ziua de 15 august, adica de Sfanta Maria, nu-si vor inchide magazinele din toata tara, ceva cu care ne-a cam obisnuit lantul de magazine de bricolaj in ultimii ani.

Decizia DEDEMAN de a nu isi inchide magazinele pe 15 august este una foarte importanta, iar asta pentru ca alte lanturi de magazine, fie ele de bricolaj, sau nu, vor fi inchise in cursul acestei zile. In aceasta idee, este foarte posibil ca doar la DEDEMAN sa gasiti ceea ce va intereseaza sa cumparati din domeniul produselor de bricolaj, asa ca e foarte important sa aveti in vedere acest aspect daca veti fi in cautarea unor produse de cumparat in cursul acelei zile.

Decizia DEDEMAN Anuntata Oficial Tuturor Clientilor din Romania

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la DEDEMAN au zeci de magazine in toata tara, fiecare judet avand cate cel putin unul, asa ca aveti unde merge pentru a cumpara orice va intereseaza. Avand in vedere ca DEDEMAN nu-si inchide magazinele in 15 august, vom putea profita inclusiv de sistemul care ne permite sa cumparam online produsele companiei, dar cu ridicare din locatiile sale, si puteti profita de acest lucru inclusiv in cursul acestei zile de sarbatoare.

DEDEMAN are pe website-ul sau informatii cu privire la toate magazinele din Romania la care putem merge pentru a-i cumpara produsele, astfel ca nu trebuie decat sa ne orientam in functie de ceea ce ne intereseaza. In aceasta perioada cei de la DEDEMAN desfasoara si o serie de promotii speciale pentru toti clientii din Romania, asa ca daca va intereseaza sa cumparati un produs la un pret foarte bun, aveti de unde alege orice v-ar putea fi de folos chiar acum.

Decizia DEDEMAN Anuntata Oficial Tuturor Clientilor Romania Sfanta Maria 15 august

Chiar daca 15 august este o zi de sarbatoare, e posibil ca DEDEMAN sa faca si livrari la domiciliu pentru produsele comandate, asa ca daca asteptati vreo livrare, e bine sa stiti ca s-ar putea sa o primiti.