Notificarea BANCA Transilvania pentru Clienti, Serviciul Special de care Nu Stiai

Notificarea BANCA Transilvania Clienti Serviciul Special Nu Stiai

BANCA Transilvania are pentru clientii sai din toata tara un serviciu special despre care foarte multi dintre romani nu stiu, iar asta pentru ca el nu este tocmai usor de descoperit, insa acum ni-l aduce in atentie din nou, din fericire. Cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere romanilor informatii despre functia speciala din cadrul aplicatiei BT Pay prin intermediul careia putem sa platim rapid facturile la utilitati pe care le primi.

BANCA Transilvania a lansat aplicatia BT Pay cu ceva timp in urma, iar prin intermediul sau ne ofera posibilitatea de a beneficia de o varietate de functii care simplifica procesul de utilizare a conturilor bancare in aceasta perioada. Conform celor de la BANCA Transilvania, aplicatia BT Pay ne permite sa platim rapid facturile de utilitati catre o varietate de furnizori din Romania, iar daca o accesati, veti vedea in sectiunea sa speciala cum este oferita aceasta functionalitate.

Notificarea BANCA Transilvania pentru Clienti, Serviciul Special de care Nu Stiai

BANCA Transilvania a implementat sistemul de foarte multa vreme, iar cu ajutorul sau destui clienti si-au putut plati rapid facturile la utilitati direct de pe iPhone, sau Android, totul facandu-le viata mai simpla fara a fi necesara utilizarea altor servicii. Desigur ca in cadrul aplicatiei celor de la BANCA Transilvania exista integrate informatii cu privire la o varietate de furnizori de servicii din Romania, deci indiferent ce aveti de platit, ar trebui sa va gasiti furnizorul.

Aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android are o varietate de functii pe care BANCA Transilvania le-a implementat pentru a le oferi tuturor clientilor posibilitatea de a avea cea mai buna experienta de mobile banking posibila. Conform informatiilor oficiale furnizate de catre banca, aplicatia BT Pay le pune la dispozitie romanilor mai multe functii decat alte aplicatii bancare disponibile in Romania, ceea ce in final este o veste foarte buna.

BANCA Transilvania are toate informatiile cu privire la aplicatia sa BT Pay disponibile in cadrul website-ului sau, dar si in magazinele de aplicatii App Store si Google Play Store, deci le gasiti acolo, daca sunteti interesati de ceea ce ne este transmis.