Volodimir Zelenski cere Izolarea si Sanctionarea mai Dura a Rusiei

Volodimir Zelenski cere Izolarea Sanctionarea mai Dura Rusiei

Volodimir Zelenski cere izolarea si sanctionarea mai dura a Rusiei de catre tarile occidentale, cererile presedintelui Ucrainei fiind facute in cadrul unei conferinte la care a participat impreuna cu reprezentanti ai tarilor din Nordul Europei, unele avand si granite cu Rusia.

Presedintele Ucrainei spune ca este de datoria tarilor europene, inclusiv a tuturor generatiilor viitoare de oameni liberi sa opreasca Rusia si sa se asigure ca ea va pierde razboiul din Ucraina, dar mai mult, si ca nicio alta natiune nu va porni vreo agresiune similara in viitor impotriva vreunei alte tari intr-o maniera similara.

“Fără tăcere – doar adevăr. Fără întârziere – doar acțiune decisivă. Fără confuzie – doar unitate încrezătoare.

În cadrul conferinței aliaților Ucrainei din țările din nordul Europei, el a subliniat că pentru apărarea noastră avem nevoie de arme și muniție – la maximum. Finanțe – în volum suficient și fără blocaje birocratice. Izolarea completă a statului terorist, în primul rând economic și tehnologic, și cele mai dure sancțiuni.

Este de datoria țărilor noastre și a tuturor generațiilor viitoare de oameni liberi să facă tot ce ne stă în putință pentru a opri Rusia, a se asigura că pierde acest război și a se asigura că nicio altă națiune nu poate repeta această teroare.”