Apple are asteptari mari de la iPhone 14 si a comandat multe unitati

Apple are asteptari mari de la iPhone 14 si a comandat multe unitati

Apple are asteptari foarte mari de la seria iPhone 14, astfel ca a comandat un numar mare de unitati pentru productie la partenerii sai asiatici, ceva ce poate ca nu ar trebui sa vina ca o surpriza foarte mare pentru atat de multi dintre cei care urmaresc compania.

Stiti deja ca seria de telefoane iPhone 14 va intra in productie in perioada urmatoare, iar acum vedem si ca planurile celor de la Apple sunt de a se produce un numar mare de unitati, cam 90 de milioane, iar asta pentru ca asteptarile sunt ca seria sa aiba succes.

Avand in vedere situatia economica globala, unii se asteptau ca Apple sa nu produca un numar prea mare de telefoane din seria iPhone 14 in momentul de fata, dar iata ca planurile companiei sunt cu mult diferite in raport cu ceea ce vedem in lumea intreaga, existand incredere in capacitatea seriei de a avea succes.

iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple undeva in cursul lunii septembrie a acestui an, cel mai probabil in prima parte a lunii, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc in a doua parte a lunii, conform informatiilor celor mai recente.