DIGI Romania: Notificarea Oficiala IMPORTANTA Transmisa pentru Milioane de Romani

DIGI Romania Notificarea Oficiala IMPORTANTA Transmisa Milioane Romani

DIGI Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, a publicat o notificare oficiala pentru milioane de clienti din toata Romania, una despre care trebuie sa stie mai toti dintre ei. Vorbim despre o decizie a celor de la DIGI Romania de a ii anunta pe clienti in legatura cu meciurile de fotbal pe care le vor putea vedea in format 4K, Ultra HD, daca decid sa-si activeze extraoptiunea DIGI 4K in cursul urmatoarelor ore.

Notificarea DIGI Romania vizeaza clientii care au abonamende de televiziune digitala, compania avand milioane de astfel de abonati, ei putand face activarea extraoptiunii 4K in doar cateva minute. Multumita acestei extraoptiuni 4K, oricare dintre clientii DIGI Romania vor putea urmari canalele de televiziune Eurosport 4K si DIGI 4K pentru a vedea o varietate de continut in format Ultra HD in Romania, dar desigur ca doar in baza a ceea ce e transmis.

DIGI Romania: Notificarea Oficiala IMPORTANTA Transmisa pentru Milioane de Romani

DIGI Romania ne spune ca in aceasta seara, 13 august 2022, vom putea vedea multumita extraoptiunii 4K meciul de fotbal Brentford – Manchester United din Premier League, programat sa inceapa la ora 19:30. Maine seara, 14 august 2022, cei de la DIGI Romania vor transmite meciul de fotbal Chelsea – Tottenham, acesta fiind programat sa inceapa de la ora 23:00, si va putea fi vazut pe acelasi canal de televiziune DIGI 4K in format Ultra HD de catre Romani.

Extraoptiunea 4K a celor de la DIGI Romania ofera acces la canale de televiziune 4K in momentul de fata, insa numai daca aveti si un televizor care sa fie capabil sa redea acest tip de continut. DIGI Romania are pe website-ul sau inforamtii cu privire la specificatiile pe care trebuie sa le indeplinasca un televizor pentru a putea reda continut in format 4K Ultra HD, asa ca e bine sa verificatia cele informatii inainte de a decide sa activati extraoptiunea 4K pentru abonamentul vostru.

DIGI Romania cere doar 5 LEI pe luna pentru a avea acces la continutul 4K transmis prin intermediul DIGI 4K si Eurosport 4K, astfel ca nu aveti mult de platit pentru a vedea competitii sportive la rezolutie inalta.