LIDL Romania Surprinde Romanii, ce da GRATUIT si a Confirmat Oficial

LIDL Romania Surprinde Romanii GRATUIT Confirmat Oficial

LIDL Romania isi surprinde clientii din toata Romania cu vesti excelente in momentul de fata, iar asta pentru ca a anuntat ce anume ofera gratuit pentru toata lumea. Vorbim despre o noua campanie promotionala pe care lantul de supermarket-uri o deruleaza acum in Romania, si care vine cu vesti extrem de bune pentru toti romanii.

LIDL Romania a anuntat ca ofera o serie noua de premii speciale pentru cei care aleg sa-i cumpere produsele din categoria Bio, si exista destule pe care le puteti cumpara in momentul de fata. Cumparand produsele bio ale celor de la LIDL va asigurati de faptul ca va puteti inscrie in cadrul acestei promotii, dar exista o serie de conditii pe care trebuie sa le respectati.

LIDL Romania spune ca trebuie sa cumparati produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale din Romania pentru a va putea inscrie la promotie, iar unul din categoria bio trebuie sa se numere printre ele. Dupa ce finalizati cumparaturile, trebuie sa pastrati bonul si sa il inscrieti pe website-ul campaniei pentru a fi efectiv inscrisi in promotie.

Conform informatiilor oficiale care au fost publicate de catre lantul de supermarket-uri, premiile constau in 3 vase de gatit din inox de la Electrolux, dar si 10 vouchere in valoare de 10 LEI fiecare. Practic, se ofera atat ustensilele necesare pentru gatit, cat si bani pentru a va lua tot ceea ce aveti nevoie pentru a gati.

LIDL Romania s-a obisnuit sa-si desfasoare promotiile in acest mod pentru clientii din Romania, si e bine sa stiti ce anume este disponibil in cadrul acestor campanii speciale. Nu conteaza ce fel de produse cumparati de la LIDL, fie ca sunt la promotie, sau nu, atat timp cat ele indeplinesc conditiile de participare anuntate.

Promotia aceasta este deschisa pentru toata Romania in momentul de fata, asa ca nu conteaza din care magazin din tara va faceti cumparaturile, pentru ca bonul e valabil indiferent de magazin. Trebuie totusi sa nu uitati faptul ca este important sa va inscrieti in website-ul companiei pentru a putea participa la aceasta promotie speciala inainte ca ea sa se incheie in mod oficial.