Anunturile Importante ale lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi in Ucraina

Anunturile Importante ale lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski a facut o serie de declaratii cu anunturi importante pentru comunitatea internationala in plin razboi in Ucraina, el continuand sa ceara mult mai multe sanctiuni care sa fie impuse Rusiei din cauza actelor criminale care sunt comise in continuare impotriva cetatenilor ucrainieni.

Presedintele Ucrainei multumeste in acelasi timp tuturor tarilor care au ajutat Ucraina pana in momentul de fata, si exista multe care au trimis nu doar bani, ci si foarte multe arme, sau tehnica militara, totul pentru a ajuta tara in aceasta perioada sa faca fata invaziei Rusiei, cu tot ceea ce a adus ea.

“După tot ce au făcut ocupanții în Ucraina, nu poate exista decât o singură atitudine față de Rusia – ca față de un stat terorist. Și, apropo, din acest punct de vedere ar trebui determinată atitudinea față de cetățenii Rusiei. Mulțumesc Cehiei, statelor baltice și altor țări europene, care au adus problema vizelor pentru cetățenii unui stat terorist la nivelul oficial al discuțiilor în Uniunea Europeană.

Trebuie să existe o garanție că ucigașii ruși și facilitatorii terorii de stat nu vor folosi Schengen. Nu se poate distruge însăși ideea de Europa, valorile noastre europene comune, adică nu se poate transforma Europa într-un supermarket în care nu contează cine intră. Principalul lucru este că o persoană plătește pur și simplu pentru bunuri.

Vreau să mulțumesc tuturor ucrainenilor și cetățenilor statelor prietene care contribuie la satisfacerea nevoilor umanitare create de acest război. Cei care ajută persoanele strămutate cu locuințe și locuri de muncă. Cei care tratează și reabilita pe cei răniți de bombardamentele rusești. Cei care livrează medicamente, alimente și mijloace de comunicare în zonele din prima linie.

Cei care susțin oamenii singuri și orfanii acestui război. Și cei care ajută la restabilirea a tot ce a fost distrus de teroriștii ruși. Aceasta este o armată umanitară de mai multe mii de puternică a Ucrainei și a întregii lumi libere, căreia Rusia nu poate și nu va putea să se opună nimic. Multumesc!

Fără tăcere – doar adevăr. Fără întârziere – doar acțiune decisivă. Fără confuzie – doar unitate încrezătoare. În cadrul conferinței aliaților Ucrainei din țările din nordul Europei, el a subliniat că pentru apărarea noastră avem nevoie de arme și muniție – la maximum. Finanțe – în volum suficient și fără blocaje birocratice. Izolarea completă a statului terorist, în primul rând economic și tehnologic, și cele mai dure sancțiuni.”