Florin Salam Avertizeaza Romanii Privind Coronavirus, Mesajul VIDEO al Artistului

Florin Salam Avertizeaza Romanii Coronavirus Mesajul VIDEO Artistului

Florin Salam a publicat o inregistrare video in urma informatiilor aparute ieri in presa din Romania conform carora ar fi murit, si vorbeste despre situatia sa, el fiind infectat cu Coronavirus de cateva zile, si fiind internat intr-un spital din Bucuresti, acolo unde a si facut inregistrarea de mai jos.

Florin Salam le spune romanilor sa ia in serios Coronavirus, vorbele sale venind de pe patul de spital, acolo unde se afla de cateva zile, si inca este, ceea ce ar trebui sa puna intr-o lumina mult mai clara cat de periculos este acest virus, si ca nimeni, nimeni, nu este ferit de infectare si de pericolul unei forme serioase.

“Al vostru Florin Salam va saluta cu respect. Fac acest filmulet in primul rand pentru familia mea, pentru tot ce inseamna neamurile din provincie, pentru ca nu am neamuri doar in Bucuresti, si bineinteles cu zvonurile care circula prin presa, prin televiziuni, prin stiri, ca nici nu stiu cum sa va spun.

Este foarte important, stiti bine ca de cateva zile am fost in situatia care am avut-o, dar cei din presa, imi cer scuze ca nu vreau sa supar pe nimeni, formuleaza mult, mult, peste situatia prezenta, da. Ce pot sa va spun, ca nu-mi gasesc cuvintele, fac acest filmulet pentru ca toata familia mea este in alerta din cauza mea, pentru ca nu stiu de sanatatea mea.

Eu acum 3 – 4 zile am cantat intr-un loc, de aia vreau sa anunt si toti colegii, si multa lume dintre dumneavoastra, sa luati in serios cat de cat problema asta care e cu COVIDul, pentru ca noi facem cateodata caterinca facem de situatia, si fereasca Dumnezeu pe toata lumea, nu stii niciodata cum poti sa cazi, mai ales in meseria noastra, care stiti foarte bine ca e destul de … stam numai intre oameni.

Exista persoane care stau cu adevarat cu grija fata de persoana mea, si ma refer la copiii mei, si le spun sa stea linistiti, ca eu sunt bine. In 2 – 3 zile pot sa ajung si acasa, trebuia si astazi sa ajung acasa, dar au spus sa mai stau pentru a putea iesi bine, in forma. Nu va mai ingrijorati sunt bine, doar ca mi-a fost putin rau, pentru ca asta a fost situatia.

Ceea ce urla pe la televizoare, si ce se spune in presa, nu se poate asa ceva, nu-mi vine sa cred, oare v-ati fi bucurat sa se intample asa ceva ? Eu nu am cuvinte, imi cer scuze la cei care ati stat cu grija pentru mine, si v-a deranjat cu adevarat stirea asta, si cei care ati facut problema asta atat de grava, nu stiu daca ati castigat ceva.”