WhatsApp: ATENTIE! Problema care Frustreaza Milioane de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp ATENTIE Problema Frustreaza Milioane Oameni iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial zilele trecute o schimbare extrem de importanta care va fi facuta pentru aplicatia de mesagerie pe iPhone si Android in perioada imediat urmatoare, insa inainte de a fi facuta, ea genereaza deja probleme mari. Mai exact, cei de la WhatsApp au anuntat lansarea unei noi functii pentru iPhone si Android care ne va permite sa ascundem de diverse persoane daca suntem, sau nu, online intr-un anumit moment in platforma.

WhatsApp lucreaza la o lansare oficiala pentru aceasta schimbare importanta, insa in timp ce se intampla acest lucru, oamenii incep sa se planga de faptul ca vad informatii eronate cu privire la statusul online propriu, sau al altor persoane. In timp ce unele persoane au blocat statusul si sunt afisate online tot timpul, ele vad alte persoane care au afisat statusul ca fiind online, desi in realitate ele nu sunt active in platforma de mesagerie.

WhatsApp: ATENTIE! Problema care Frustreaza Milioane de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp a anuntat lansarea functiei care permite ascunderea statusului online de anumite persoane pentru a ne oferi posibilitatea de a nu le permite anumitor persoane sa vada cand suntem activi, sau nu, in platforma, dar se pare ca nu totul functioneaza inca asa cum trebie. Sistemul a fost lansat in versiune beta pentru aplicatiile beta ale WhatsApp pentru iPhone si Android, iar pe masura ce procesul de testare se muta la aplicatiile publice, apar si problemele.

Problemele de acest gen sunt motivul din cauza caruia, in general, functiile noi de acest gen sunt testate in aplicatiile beta pentru iPhone si Android inainte de a fi lansate pentru publicul general, insa din pacate uneori mai apar probleme chiar si in aceste situatii. In aceasta idee, daca vedeti pe cineva ca apare constant online pe WhatsApp, sau daca voi apareti constant online, e bine sa stiti ca problema vine de platforma si nu de la voi.

WhatsApp nu a spus absolut nimic oficial in legatura cu aceasta problema, chiar daca un numar destul de mare de oameni se plange din cauza ei, dar e bine sa stiti ca ea exista si ca nu puteti face nimic pentru a o rezolva.