Samsung GALXY S23: Camera si Bateria ar putea Surprinde, Primele Asteptari Dezvaluite

Samsung GALXY S23 Camera Bateria Surprinde Primele Asteptari Dezvaluite

Samsung GALXY S23 este urmatorul model foarte important de telefon pe care compania Samsung vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar astazi avem ocazia de a afla primele detalii despre camera si baterie. Vorbim despre un telefon extrem de interesant cu care Samsung spera sa cucereasca lumea intreaga, Samsung GALXY S23 avand integrate multe schimbari majore, dar asta nu mai e de mult o surpriza chiar atat de mare.

GALAXY S23 ar putea fi lansat de catre compania Samsung cu o camera principala care are senzor de imagine de 200 de megapixeli, urias, dar extrem de util pentru a inregistra poze la rezolutie mare. Camera folosita in Samsung GALXY S23 ar putea avea o deschidere de 0.6 μm, ceea ce desigur ca vine ca o surpriza extrem de buna pentru toti clientii, iar cei de la Samsung vor cu siguranta sa fie un concurent mai serios pentru Huawei cand vine vorba de camere pentru telefoane.

Samsung GALXY S23: Camera si Bateria ar putea Surprinde, Primele Asteptari Dezvaluite

Samsung GALAXY S23 Ultra ar putea avea o baterie de 5000 mAh integrata de catre cei de la Samsung, uriasa, dar necesara pentru ecranul mult mai mare, si camera mult mai puternica. Intr-o combinatie cu un procesor care sa consume mai putina energie, Samsung S23 Ultra ar putea oferi pentru utilizatori o experienta mult mai buna de folosire, dar desigur ca asteptam sa vedem daca se renunta la chip-uril e Exynos pentru a se trece la Qualcomm, sau nu.

Samsung S23 ar trebui sa vina cu o baterie mai mare si sa pastreze aceleasi beneficii de incarcare rapida, cel putin, iar asta pentru ca oamenii nu mai au rabdare ca telefoanele sa se incarce, indiferent cat de mari sunt bateriile folosite in ele. GALAXY S23 este o serie de telefoane care va ajunge pe piata cu asteptari foarte mari din partea clientilor, mai ales ca pana atunci vor fi lansate atat iPhone 14, cat si Huawei MATE 50 Pro, deci concurenta va fi mare.

Samsung GALAXY S23 ar trebui sa fie prezentat undeva in iarna anului viitor, cel mai probabil pe la final de ianuarie, inceput de februarie, dar mai multe vom afla in cursul lunii decembrie.