Orange te Bucura, cati Bani iti Ofera GRATUIT Acum si Cum ii Poti Obtine

Orange Bucura cati Bani Ofera GRATUIT Acum Cum Poti Obtine

Orange a decis sa-si bucure clientii din Romania in cel mai bun mod posibil, astfel ca le ofera bani in cadrul unei promotii noi pe care a gandit-o pentru romani, si in baza careia clientii din Romani pot sa primeasca direct in cont sumele puse la dispozitie prin promotie. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga cate 150 de LEI pentru fiecare prieten pe care-l conving sa devina client al Orange Money in perioada urmatoare, cu detalii in aceasta pagina.

Orange spune in cadrul website-ului sau ca ofera cate 150 de LEI pentru fiecare card de credit emis prin intermediul aplicatiei Orange Money de catre romani, iar oricare dintre clientii Orangey Money pot participa la aceasta campanie speciala. Campania este limitata exclusiv la clientii acestei platforme financiare pe care cei de la Orange au creat-o, si pentru care au sute de mii de clienti in Romania in momentul de fata.

Orange te Bucura, cati Bani iti Ofera GRATUIT Acum si Cum ii Poti Obtine

Orange explica in cadrul regulamentului sau de participare la campanie ca putem obtine cate 150 de LEI pentru fiecare card de credit care este emis de catre prietenii nostri prin intermediul aplicatiei, iar banii vor fi transferati direct in contul nostru. Teoretic, cei de la Orange dau de inteles ca nu ar exista limite in ceea ce priveste numarul de prieteni pe care-I putem convinge sa devina clienti ai Orange Money pentru a primi banii oferiti in campanie.

150 de LEI in sine e o suma care pare mica, dar daca reusiti sa convingeti mai multi prieteni sa devina clienti ai Orange Money, puteti obtine sume destul de bune de bani de la operator pentru cateva nopti in oras, sau o vacanta scurta nu foarte departe de casa. Este foarte important ca acele carduri de credit sa si fie folosite de catre clientii care le activeaza, si sa se faca plati de 50 de LEI de pe ele pentru a se confirma faptul ca sunt intr-adevar utilizate.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile legate de aceasta campanie speciala, asa ca ar fi bine sa aflati toate informatiile legate de ea, daca sunteti intresati sa primiti banii pe care compania ii ofera in momentul de fata pentru clientii din Romania.