Vodafone si Revolut au Anuntat cati Bani dau GRATUIT Clientilor din Romania

Vodafone Revolut Anuntat cati Bani dau GRATUIT Clientilor din Romania

Vodafone si Revolut au anuntat in mod oficial ce bani le dau gratuit clientilor din toata Romania daca aleg sa foloseasca serviciile lor in momentul de fata, si vorbim despre vesti grozave despre care ar trebui sa stie oricare dintre romani. Stiti probabil ca Vodafone si Revolut lucreaza de ceva vreme cu diverse promotii oferite pentru clientii din toata Romania, iar acum vorbim despre una noua care vine ca o surpriza pentru clientii noi, in principal.

Vodafone Romania isi anunta clientii noi ca pot primit 100 de LEI cashback de la Revolut dupa ce fac o plata pentru prima oara in aplicatia MyVodafone, dar asta nu e tot, pentru ca li se ofera si doua luni de beneficii Premium gratuite ca parte a campaniei. Vorbim despre o veste excelenta pentru clientii Revolut care aleg sa-si plateasca facturile de la Vodafone folosindu-si cardurile emise de catre platforma financiara online in Romania.

Vodafone si Revolut au Anuntat cati Bani dau GRATUIT Clientilor din Romania

Revolut are milioane de utilizatori in Romania, fiind una dintre cele mai importante piete ale institutiei financiare, iar parteneriatul cu Vodafone are menirea de a aduce mai mult clienti noi pentru ambele companii in viitor. Dupa cum prezinta Vodafone Romania campania, orice client nou al Revolut care face o plata pentru prima oara in aplicatia MyVodafone va beneficia de aceasta promotie, deci acei clienti existenti nu pot beneficia de ea.

Vodafone a facut acum cateva luni o campanie speciala in parteneriat cu Revolut pentru a le oferi alte beneficii bune romanilor, asa ca tot ceea ce vedem acum este doar o continuare a colaborarii dintre cele doua companii. Trebuie sa fiti atenti la conditiile in care puteti primi cashback de la Vodafone si Revolut in momentul de fata, iar asta pentru ca daca nu le indepliniti, atunci nu puteti primi banii, si nu puteti face nimic.

Vodafone Romania deruleaza aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania impreuna cu Revolut, asa ca daca vreti sa profitati de ea, aveti o perioada limitata de timp in care puteti face acest lucru in tara noastra.