Gazprom Opreste Iar Furnizarea de Gaze catre Europa prin Nord Stream

Gazprom Opreste Furnizarea Gaze Europa Nord Stream

Gazprom va opri din nou furnizarea de gaze catre Europa prin conducta Nord Stream, afirmand ca are de efectuat o serie de lucrari de mentenanta timp de 3 zile incepand cu data de 31 august, insa multa lume vede actiunea ca un nou semnal dat Europei in plin razboi in ucraina in aceasta perioada.

Daca nu exista probleme tehnice majore, cei de la Gazprom afirma ca vor relua furnizarea de gaze naturale catre Europa de la inceputul lunii septembrie, astfel ca lucrurile ar trebui sa revina la normal in perioada urmatoare, si speranta este ca nimic sa nu se schimbe in rau pentru iarna urmatoare.

“Gazprom din Rusia va opri din nou livrările de gaz către Europa prin gazoductul Nord Stream. Potrivit gigantului rus Gazprom, livrările de gaze vor fi suspendate timp de trei zile, începând cu 31 august, din cauza unor reparații.

Dacă nu vor fi găsite probleme tehnice, compania va relua livrările de gaze de până la 33 de milioane de metri cubi pe zi, a spus Gazprom. Rusia a fost acuzată că întrerupe în mod constant aprovizionarea cu gaze prin Nord Stream pentru a șantaja și intimida Europa.”