Volodimir Zelenski le face o Promisiune Serioasa Soldatilor Rusid in Ucraina

Volodimir Zelenski face Promisiune Serioasa Soldatilor Rusid Ucraina

Volodimir Zelenski le face o promisiune extrem de serioasa soldatilor rusi din Ucraina, dar si cetatenilor ucrainieni, iar asta pentru ca armata si serviciile secrete ale tarii incearca sa afle identitatile tuturor atacatorilor, si vor sa ii traga pe toti la raspundere.

Promisiunea facuta de catre Volodimir Zelenski este una de razbunare a tuturor atacurilor care au fost lansate impotriva Ucrainei si a cetatenilor sai, insa ramane de vazut cand anume va reusi sa isi si duca la bun sfarsit planurile pe care le are.

“Astăzi, aș dori să mă adresez separat locuitorilor din toate orașele noastre, care sunt supuși bombardamentelor brutale constante din partea armata rusă. Harkov și Mykolaiv, toate orașele Donbass, regiunea Dnipropetrovsk, regiunea Zaporizhzhia…

Toți cei care trăiesc această groază constantă a distrugerii vieții și a distrugerii a tot ceea ce dă normalitate vieții. Nu vom lăsa niciuna dintre aceste lovituri fără răspuns. Vom stabili identitatea fiecărui ocupant care comandă și efectuează aceste atacuri asupra orașelor.

Și îi vom aduce pe toți în fața justiției într-un fel sau altul. Nici un criminal nu se va ascunde. Și cu siguranță vom restabili tot ceea ce teroriștii încearcă să lase în ruine. Cuvântul „ruine” nu va fi niciodată un cuvânt despre Ucraina, nu va fi niciodată un cuvânt despre orașele noastre. Acest lucru cu siguranță nu va funcționa în Rusia.

Slavă veșnică tuturor celor care ne apropie biruința!

Slavă veșnică tuturor celor care luptă pentru Ucraina!

Glorie Ucrainei!”