iOS 15.6.1 a fost Lansat, de ce Trebuie sa Il Instalezi Imediat in iPhone si iPad

iOS 15.6.1 Lansat Trebuie Instalezi Imediat iPhone iPad

iOS 15.6.1 este cea mai recenta actualizare a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, iPod Touch, noua versiune fiind in distributie de zilele trecute, compania Apple lansand-o pentru a rezolva cateva probleme, printre care una extrem de importanta despre care trebuie sa stie toti utilizatorii de iDevice-uri.

Conform celor de la Apple, iOS 15.6.1 rezolva o problema extrem de mare de securitate care exista in browserul Safari, aceasta permitandu-le unor hackeri sa modifice website-uri pentru a rula cod nesemnat in iPhone si iPad, deci actualizarea este necesara pentru toti cei care folosesc iDevice-uri.

Instalarea iOS 15.6.1 se poate face direct din aplicatia de Configurari a iPhone si iPad, sectiunea pentru Actualizarile Software fiind accesibil prin meniul General al aplicatiei, insa inainte de a face acest pas, e recomandabil sa faceti un backup iDevice-urilor voastre pentru a nu risca sa pierdeti date.

“O aplicație poate fi capabilă să execute cod arbitrar cu privilegii de kernel. Apple este la curent cu un raport conform căruia această problemă ar fi putut fi exploatată în mod activ. O problemă de scriere în afara limitelor a fost rezolvată cu verificarea îmbunătățită a limitelor.

Procesarea conținutului web creat în mod rău intenționat poate duce la executarea de cod arbitrar. Apple este la curent cu un raport conform căruia această problemă ar fi putut fi exploatată în mod activ. O problemă de scriere în afara limitelor a fost rezolvată cu verificarea îmbunătățită a limitelor.”