Coronavirus Romania: Numarul Nou Oficial al Infectarilor Noi in 23 August 2022

Coronavirus Romania Numarul Nou Oficial Infectarilor Noi 23 August 2022

Coronavirus continua sa fie una dintre prioritatile autoritatilor din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca numarul zilnic de infectari existent in tara noastra continua sa fie ridicat, mii de cazuri noi fiind depistate in fiecare zi in randul romanilor, dar partea buna este ca numerele sunt in continua scadere.

Coronavirus se raspandeste foarte rapid in Romania in momentul de fata din cauza faptului ca exista un nivel ridicat de contagiozitate din cauza tulpinii Omicron, dar si pentru ca nu exista masuri de prevenire a raspandirii, astfel ca e de asteptat ca in toamna sa apara un val 7 de infectari generate de catre virus.

Romania ar trebui sa intre in toamna cu un numar redus de cazuri noi de Coronavirus, cel putin conform informatiilor care au fost oferite pana in momentul de fata de catre autoritatile din Romania, iar acestea sunt vesti bune inainte sa inceapa scoala, si se spera ca valul 7 va debuta cu un numar redus de inefctari zilnice.

“În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5.659 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 3.060 mai multe față de ziua anterioară. 1.131 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 276 persoane au fost reconfirmate pozitiv.”