Rusia Tine Europa in Pericol, Decizia Ingrijoratoare Luata la Centrala Zaporoje

Rusia Tine Europa Pericol Decizia Ingrijoratoare Luata Centrala Zaporoje

Rusia continua sa sfideze intreaga lume, iar asta pentru ca masurile sale recente cu privire la centrala nucleara de la Zaporoje ne arata ca lumea ramane in continuare intr-un pericol extrem de mare, rusii dispunand aducerea a inca doua transportoare blindate, si sase camioane cu soldati in cadrul locatiei.

Centrala nucleara de la Zaporoje este in atentia lumii intregi in momentul de fata din cauza faptului ca Rusia o foloseste pentru a lansa atacuri impotriva Ucrainei, dar si pentru ca are multa tehnica militara acolo, ascunsa in interiorul cladirilor, aproape de reactoarele nucleare, punand o buna parte din Europa in pericol.

Rusia refuza sa elibereze centrala nucleara Zaporoje de sub ocupatia sa, refuza sa mute tehnica militara, soldatii, munitia de acolo, tinand intreaga Europa in tensiune si in pericol de accident nuclear, dar centrala a devenit o unealta de santaj folosita impotriva intregii lumi acum.

“Rusia construiește echipament militar, trupe la centrala nucleară Zaporizhzhia. Compania nucleară de stat a Ucrainei a declarat că forțele ruse au adus încă două vehicule blindate de transport de trupe și șase camioane, precum și trupe suplimentare, la uzina Zaporizhzhia.”