SUA va Impune Noi Sanctiuni Impotriva Rusiei, ce Masuri vor fi Impuse

SUA Impune Noi Sanctiuni Impotriva Rusiei Masuri Impuse

SUA pregateste impunerea unui nou set d esancituni impotriva Rusiei in perioada urmatoare, iar asta pentru ca americanii vor sa reduca si mai mult posibilitatea ca rusii sa isi finanteze razboiul, in special eludand sanctiunile care sunt impuse in momentul de fata, ei pregatind si mai multe limitari in acest sens.

SIA ar vrea sa impuna nou sanctiuni impotriva bancilor pe care Rusia le foloseste pentru a accesa valuta internationala, vrea sa confiste bunurile oligarhilor care sunt vizati de sanctiuni, dar sa si stabileasca sanctiuni pentru companiile care continua sa exporte produse interzise catre Rusia in momentul de fata.

“SUA vor întări sancțiunile împotriva Rusiei. Potrivit Wall Street Journal, SUA se pregătește să întărească sancțiunile pentru a restrânge capacitatea Rusiei de a ocoli restricțiile existente.

Printre măsurile posibile, Wall Street Journal enumeră sancțiuni împotriva băncilor prin care Rusia are acces la valute internaționale, confiscarea activelor oligarhilor aflați pe lista neagră și pedepsirea companiilor care continuă să exporte mărfuri interzise în Rusia.”