Ministrul Apararii din Ucraina Vorbeste despre Sansele Ucrainei de a Castiga Razboiul

Ministrul Apararii Ucraina Vorbeste Sansele Ucrainei Castiga Razboiul

Ministrul Apararii din Ucraina, Oleksiy Reznikov, a facut doua anunturi extrem de importante cu privire la razboiul din Ucraina, afirmand in primul rand ca toti bugetarii ar trebui sa aiba pregatire militara, spunand ca aceasta ar trebui sa fie o cerinta obligatorie pentru angajare in aparatul administrativ, sau pentru a fi alesi in functii publice locale.

Acelasi ministru al Apararii din Ucraina afirma ca desi nu poate prezice cand se va termina razboiul cu Rusia, in momentul de fata tara sa are sanse mult mai bune de a obtine o victorie, iar pana la final de an 2022 el asteapta vesti bune de pe fronturile deschise de catre Rusia, si avand in vedere ce armament a fost trimis de tarile NATO, e normal sa aiba asemenea asteptari.

“Toți funcționarii publici din Ucraina ar trebui să aibă pregătire militară. „Prezența pregătirii militare ar trebui să devină una dintre cerințele obligatorii pentru a lucra în serviciul public, precum și pentru a candida pentru funcții alese în guvernele locale”, a declarat ministrul Apărării Alexey Reznikov.

Reznikov se așteaptă la „vești bune din prima linie” înainte de sfârșitul anului 2022. Ministrul Apărării Oleksiy Reznikov a spus că nu poate prezice când se va termina războiul, dar a adăugat că „Astăzi avem șansa de a câștiga mai repede și mai ieftin în ceea ce privește pierderile ucrainene. , mulțumim partenerilor noștri.””