Volodimir Zelenski: Rusia va Ataca si Alte Tari Europene daca va Cuceri Ucraina

Volodimir Zelenski Rusia va Ataca si Alte Tari Europene daca va Cuceri Ucraina

Volodimir Zelenski a lansat un avertisment foarte dur in cadrul celei mai recente sedinte a Consiliului de Securitate al ONU, afirmand ca Rusia va ataca si alte tari din Europa, Asia, Africa si America Latina daca va cuceri Ucraina, ceva ce nu auzim totusi pentru prima oara.

Volodimir Zelenski cere actiuni ferme si rapide pentru ca Rusia sa fie invinsa in Ucraina cat mai rapid, iar teritoriile sale sa fie eliberate astfel incat rusii sa stie ca nu pot cuceri chiar tot ceea ce vor fara sa existe repercursiuni pentru actiunile lor.

“Nu există nicio crimă de război pe care ocupanții ruși să nu le fi comis încă pe teritoriul Ucrainei. În cadrul ședinței Consiliului de Securitate al ONU, am subliniat că, dacă Rusia nu este oprită de victoria Ucrainei, toți acești criminali ruși vor ajunge inevitabil și în alte țări.

Europa, Asia, Africa, America Latină – urme ale criminalilor de război ruși sunt deja peste tot și trebuie să ne unim cu toții și să acționăm cât mai hotărât posibil, astfel încât să nu mai existe urme de rachete și orașe rusești arse de artileria rusă în altă parte.”