Netflix are Vesti GROZAVE privind un Film si un Serial foarte Asteptate

Netflix Vesti GROZAVE Film Serial foarte Asteptate

Netflix a anuntat in mod oficial doua decizii extrem de importante care vizeaza sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, iar asta pentru ca in centrul sunt un film si un serial foarte importante, si foarte asteptate de multa lume. Vorbim in primul rand despre The Umbrella Academy, unul dintre cele mai populare seriale pe care cei de la Netflix le-au lansat pana in momentul de fata, unul care s-a bucurat de foarte mult succes, si care se va termina.

Netflix a anuntat ca sezonul 4 al The Umbrella Academy urmeaza sa fie si multimul pe care il va lansa, ceva ce vine ca o veste proasta pentru unii dintre fani, dar era de asteptat sa existe si un final pentru acest titlu care a generat foarte multe discutii in toata lumea. Nu se stie deocamdata cand anume se va incheia The Umbrella Academy, insa este cat se poate de clar faptul ca Netflix nu va lansa anul acesta sezonul de final al acestei serii.

Netflix are Vesti GROZAVE privind un Film si un Serial foarte Asteptate

Netflix a anuntat deasemenea in mod oficial si lansarea White Noise, un film care ii are in centru pe Adam Driver, Greta Gerwig si Don Cheadle, dar desigur fara a oferi si o posibila data de lansare, dar asta nu e tocmai vreo surpriza. Interesant este totusi ca Netflix a decis sa spuna ca pregateste lansare acestui titlu important care are actori cunoscuti in distributie, astfel ca vorbim cu siguranta despre un titlu foarte interesant.

Netflix a luat in ultima perioada o serie de decizii importante in baza carora a anulat anumite seriale importante, si a decis sa faca altele, insa exista multe alte titluri care sunt in productie si vor fi lansate in viitor de platforma. Pana la final de an, cei de la Netflix vor sa mai lanseze cateva zeci de filme si seriale, sau sezoane noi de seriale, pentru abonatii din intreaga lume, iar in mod regulat anunta datele de lansare pentru unele dintre ele.

Netflix pregateste si pentru 2023 sute de filme si seriale, sezoane de seriale, sau documentare noi pentru abonatii din toata lumea, asa ca vom avea cu siguranta destul de vazut in cadrul platformei de streaming video la cerere.