BRD Romania Transmite o Informare de URGENTA pentru Toti Clientii Astazi

BRD Romania Transmite Informare URGENTA Toti Clientii Astazi

BRD Romania transmite o informare de urgenta pentru toti clientii astazi, una dintre cele mai mari banci din Romania dorind sa aduca in momentul de fata in atentia oamenilor care-i folosesc serviciile o situatie foarte importanta. Cei de la BRD Romania intentioneaza sa desfasoare o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile in baza carora functioneaza cardurile pe care le-au emis, astfel ca ele vor avea probleme de functionare in cursul noptii de duminica.

BRD Romania le spune clientilor din toata tara ca in noapte dinspre 28 spre 29 august urmeaza loc sa aiba lucrari de mentenanta la sistemul de carduri, iar acestea ar trebui sa dureze aproximativ 8 ore. In aceste 8 ore, cei de la BRD spun ca sistemul de carduri nu va functiona, deci asta inseamna ca nu ne vom putea folosi cardurile pentru operatiunile obisnuite pe care le faceam pentru diverse tipuri de plati si tranzactii oriunde in Romania in fiecare zi.

BRD Romania ii informeaza de urgenta pe clienti, cand nu vor putea folosi cardurile

BRD spune ca operatiunile cu cardurile BRD, sectiunea Carduri din YOU, rețeaua de ATM-uri si POS-uri a BRD, inrolarea cardurilor BRD in Apple Pay sau Google Pay vor fi afectate in totalitate. Vorbim despre servicii foarte importante pe care cei de la BRD le ofera pentru clientii din toata Romania, dar care nu vor fi disponibile timp de aproximativ 8 ore, asta daca totul decurce fara probleme, iar la finalizarea procesului totul va functiona in mod normal.

BRD Romania spune ca toate aceste lucrari de mentenanta sunt obligatorii pentru banca, astfel ca nu esta vreo posibilitatea de a nu le realiza, avand in vedere perioada foarte lunga de timp in care ele trebuie sa fie derulate. In aceasta idee, singura solutie pe care o avem la dispozitie este ca daca avem duminica noapte nevoie sa facem plati, sa avem bani la noi, deoarece BRD Romania nu ne va permite sa facem absolut nimic pentru a plati, sau a scoate bani.

BRD Romania ar putea reveni probabil cu informatii luni daca apar probleme in procesul pe care-l deruleaza, insa daca nu se intampla acest lucru, atunci totul a decurs normal si nu exista probleme.