Auchan Anunta o Schimbare RECORD in Magazine pentru Clientii Romani

Auchan Anunta Schimbare RECORD Magazine Clientii Romani

Auchan ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu o decizie extrem de serioasa si de buna pe care a luat-o pentru noi, iar asta pentru ca face in toate magazinele schimbari despre care ar trebui sa stim.

Auchan Romania ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca a horatat sa reduca preturile pentru peste 3.000 de produse care sunt vandute in magazinele din intreaga tara, dar pentru o perioada limitata de timp.

Campania speciala pe care cei de la Auchan o deruleaza in momentul de fata se aplica in oricare dintre hypermarket-urile pe care le are in tara noastra, astfel ca putem merge pentru a achizitiona produsele la pret mai mic chiar acum, daca dorim acest lucru.

Auchan spune ca exista anumite categorii de produse care sunt incluse in aceasta campanie speciala si care beneficiaza de preturile “inghetate” in cadrul acestei campanii, compania spunand ca e vorba despre un numar record de produse care au preturile blocate.

Ofertele sunt disponibile pana in data de 30 septembrie pentru toti cei care vor sa profite de ele, si nu conteaza daca aveti, sau nu, un card de fidelitate MyCLUB Auchan. Daca detineti unul, beneficiati de 5% bonus pe cardul vostru la cumparaturi la produsele: lactate, branzeturi, mezeluri, oua, produse din carne, conserve, cafea, inghetata, dar si gama nealimentara precum detergenti, cosmetice, articole de papetarie, bricolaj, auto si produse destinate animalelor de companie.

Auchan Romania are pe website-ul sau o lista cu toate produsele pentru care sunt oferite promotiile speciale, astfel ca trebuie doar sa intrati acolo pentru a vedea daca produsele de care sunteti interesati fac, sau nu, parte din aceasta lista speciala care este disponibila.

Campania gandita de catre companie, care face parte dintr-un grup francez cu acelasi nume, este una care se desfasoara exclusiv pana in data de 30 septembrie, iar dupa aceea toate ofertele vor disparea in mod automat.

Auchan Romania mai are in aceasta perioada si foarte multe alte promotii speciale, asa ca daca sunteti interesati cu adevarat de ele, ar trebui sa va uitati cu atentie la ofertele care sunt disponibile pentru noi.