Important Anunt al HBO Max, VIDEO cu Filmele si Serialele Pregatite de Lansare

Important Anunt HBO Max VIDEO Filmele Serialele Pregatite Lansare

HBO Max, una dintre cele mai mari platforme de streaming video la cerere din intreaga lume, are vesti extrem de bune pentru toti abonatii din intreaga lume, publicand si un trailer cu o parte dintre filmele grozave pe care le v lansa.

HBO a publicat trailerul de mai jos in care ne dezvaluie unele dintre titlurile foarte importante pe care le vom avea disponibile incepand din cursul urmatoarelor saptamani si luni, iar dupa cum puteti vedea, exista multi actori cunoscuti prezenti in ele.

The Last of Us, The Idol, Love and Death, Succession, The White Lotus, And Just Like That, Hacks, The White House Plumbers, Our Flag Means Death sunt doar cateva dintre titlurile pe care HBO Max ni le aduce in atentie, dar mult mai multe sunt pregatite de lansare.

Vorbim despre multe productii la care cei de la HBO au lucrat in ultimele luni, si pe care vor sa le aduca in platforma de streaming video la cerere, totul in timp ce Netflix, sau Disney+ au deasemenea multe alte titluri foarte interesante pregatite.

HBO Max a anuntat in ultimele saptamani anularea lansarilor pentru multe filme si seriale care au fost pregatite pentru abonatii din intreaga lume, insa selectia facuta de catre compania americana nu a cuprins si titlurile pe care le puteti vedea mai sus.

Trailerul prezinta doar fragmente din trailerele pentru filme care au fost lansate pana in momentul de fata, iar dupa cum stiti deja, separat de acestea, exista si multe alte seriale, sau sezoane noi de seriale, care sunt in pregatire pentru lansare.

Netflix si Disney+ pregatesc deasemenea foarte multe filme si seriale proprii pentru lansare in aceasta perioada, iar asta pentru ca exista o concurenta foarte mare intre aceste platforme pentru a le oferi oamenilor din intreaga lume continut cat mai atractiv.

HBO a lansat recent un serial extrem de important numit Casa Dragonului, House of the Dragon, care a fost primit cu foarte mult entuziasm de catre multa lume, si mai exista destule titluri foarte interesante de care ne vom putea bucura foarte curand.