Rusia ar Tortura Angajatii Centralei Nucleare Zaporojie, Iata ce Ascunde

Rusia Tortura Angajatii Centralei Nucleare Zaporojie Iata Ascunde

Rusia ar fi inceput sa tortureze angajatii centralei nucleare de la Zaporojie, acestia confirmand pentru presa din Ucraina faptul ca aceasta practica este aplicata de catre rusi pentru a-I forta pe angajatii de acolo sa nu ofere ONU, sau presei internationale, informatii despre pericolul creat de catre armata rusa.
Armata Rusa ii si intimideaza pe angajatii centralei nucleare de la Zaporojie sa ii convinga pe angajatii AIEA sa scrie un raport favorabil in urma investigatiei de la fata locului pentru a-I permite Rusiei sa ramana in cadrul centralei nucleare din motive de securitate, desi e clar ca totul ar fi o mare minciuna.

Ocupatorii tortură angajații CNE Zaporizhzhia. Acest lucru a spus într-un interviu acordat Telegraf de către unul dintre angajații CNE. Rușii îi intimidează pe muncitori să le ceară specialiștilor de la AIEA, să lase armata rusă la CNP pentru „securitate”.

În plus, ocupanții îi forțează pe ucraineni să ascundă urmele crimelor luptătorilor din armata rusă. Astfel, personalul centralei este obligat să ascundă găurile de gloanțe de la bombardamentele rusești de pe clădire.