E.ON Ofera GRATUIT Telefoane Samsung Clientilor din Romania

E.ON Ofera GRATUIT Telefoane Samsung Clientilor Romania

E.ON ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca a decis sa le dea gratuit telefoane mobile Samsung in aceasta perioada in cadrul unei campanii la care pot participa cei care si-au activat deja factura electronica, sau o vor face in cadrul campeniei de acum.

E.ON anuntase ca le da romanilor carduri cadou la Kaufland in fiecare zi daca isi activeaza factura telefonica, insa separat de ele ofera inclusiv telefoane Samsung GALAXY A53 5G in cuantum de unul pe saptamana, iar la campanie participa toti clientii care au factura electronica activa.

Factura electronica E.ON poate fi activata foarte rapid din contul de client din cadrul website-ului companiei de energiei, si dupa activare sunteti automat inscrisi in promotie, insa daca o aveti deja activa, atunci fiecare luna in care ea a fost activa, e o sansa in plus de castig.

E.ON promoveaza factura electronica in randul clientilor deoarece multumita ei poate fi redus consumul de hartie care este necesara in Romania, in subsidiar fiind reduse si costurile pe care le are compania cu transmiterea facturilor, dar noi putem castiga premiile pe care le ofera.

Activează-ți factura electronică și fii mai prietenos cu mediul, iar noi te înscriem automat la tombola noastră săptămânală unde oferim câte un smartphone Samsung A53 5G! Fiecare lună de factură activă, reprezintă o șansă în plus de câștig.

Îți poți activa factura electronică in website.