IMPORTANTA Hotarare a BANCA Transilvania, Notificarea Oficiala pentru Romani

IMPORTANTA Hotarare BANCA Transilvania Notificarea Oficiala Romani

BANCA Transilvania are vesti excelente pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca a decis sa faca in mod oficial o schimbare foarte buna despre care ar trebui sa stie toti oamenii care-I folosesc serviciile in momentul de fata prin aplicatia BT Pay.

BANCA Transilvania a luat in mod surprinzator decizia de a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de un serviciu care este oferit pentru clientii ING Bank de ceva vreme, el avand denumirea Round-Up, scopul sau fiind de a ne ajuta sa economisim bani.

Conform informatiilor pe care banca le furnizeaza mai jos, noul serviciu pe care BT Pay il are pentru noi ne ajuta sa economisim bani prin rotunjirea platilor pe care le facem, BANCA Transilvania avand pe website-ul sau informatii suplimentare despre serviciu.

BANCA Transilvania rotunjeste practic platiloe noastre, pana la un anumit cuantum, iar diferenta de bani dintre suma care trebuie platita, si ceea ce platim, ajunge intr-un cont de economii, banii fiind accesibili pentru noi in orice moment, asa cum se intampla si la cei de la ING Bank.

Facem constant schimbări și îmbunătățiri, pentru a ne asigura că cea mai recentă versiune a aplicației este cea mai bună de până acum.

Ce e nou în BT Pay: un nou instrument de economisire – Round-up. Pui bani deoparte fără efort, prin rotunjirea plăților pe care le faci cu cardul de debit.